Stilling: helse > smerte >

hvordan takle menn gjøre med håravfall?

  

Akseptere Hårtap

Mann mønster baldness, eller androgenetic alopecia, rammer opp til 40% av alle menn under 40 år, og opp til 80% av alle menn over 55 år. Menn takle dette tapet av håret sitt på en rekke måter. Mange menn bare akseptere det faktum at de mister hår. Det er tross alt et vanlig tegn på aldring. De trenger ikke prøve å skjule det, og de ikke klage om det.

Noen menn ikke bare akseptere tap av håret, men omfavne det ved fullstendig barbere håret av og "går skallet" i en alder tidligere enn om de ventet på håret til å falle ut naturlig. Dette helt skallet ser anses ganske attraktivt av noen kvinner.

Fighting Hårtap

Mer vanlig, menn kjempe seg hårtap, i hvert fall i begynnelsen stadier. Først kan de nekter for at de er enda miste hår. Så, når de ikke kan nekte for det lenger, begynner de å prøve å skjule hårtap, ved bruk hatter, gre håret på en slik måte at den hårløse flekker er skjult, eller til og med ty til iført klærne. Noen menn prøver å farge håret, i håp om at dersom de gjenværende håret er farget, kan det se mer voluminøs. Andre lot håret de gjør vokse fritt, noen ganger samle den opp i en hestehale i ryggen.

Behandle hårtap

En annen måte menn takle håravfall er å prøve å behandle eller stanse tapet. Noen menn kan prøve ukonvensjonelle metoder for å stoppe hår tap, som for eksempel akupunktur, urter, eller til og med nye sovestillinger. Andre menn kan bruke populære produkter som Rogaine, som hevder å stoppe håravfall i begynnelsen stadier. Menn kan også bli med i en gruppe som Hair Club for menn, som hevder å gi ikke bare håret erstatning, men også restaurering, og til og med hår transplantasjoner. Prisene for disse tjenestene varierer fra $ 250 til over tusen dollar. Noen menn går rett på kirurgisk muligheten til å ha hår hentet fra andre deler av kroppen og "plugget" inn i hodebunnen sin. Suksessen til slike behandlinger som nevnt ovenfor varierer veldig.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------