Stilling: helse > smerte >

Hvordan avgjøre om å la tenåringer å bruke fargede kontaktlinser

   De er annonsert som en rask og enkel måte å endre din øyenfarge. Color kontaktlinser er allment tilgjengelige uten resept og flere tenåringer bruker dem som en måte å endre eller forbedre sin naturlige øyefarge. Sett som en annen kosmetisk redskap blant tenåringer, er disse objektivene vokser i popularitet. Bør du la din tenåring bruke fargede kontaktlinser
en.
Overraskende, det er lite regulering av salg av farge kontaktlinser. Disse linsene kan kjøpes uten resept eller synsundersøkelse fra noen nettsteder, siden de er ansett for å være kosmetisk enn medisinsk utstyr, selv om dette har blitt frarådet av FDA På noen nettsteder, kan du ikke bare kjøpe én farge kontaktlinser, men også multi-farget de, så vel som de med design. Disse holder en viss appell for tenåringer som ønsker å uttrykke sin individualitet. Disse linsene ut til å vokse raskt i popularitet blant tenåringer og tjue-noe voksne.
To.
Problemet med en tenåring på seg farge kontaktlinser, spesielt de som ikke er gitt av et anerkjente optometrist er risikoen for å utvikle en alvorlig øyeinfeksjon. Objektiv kjøpes på nettet eller fra andre ikke-medisinske kilder kan være dårlig tilpasset noe som kan resultere i alvorlig øyeskade hvis slitt på en konsistent basis. Det er også fare for å utvikle en alvorlig øyeinfeksjon som kan føre til arrdannelse på hornhinnen og blindhet. Selv reseptbelagte kontaktlinser redusere flyten av oksygen til hornhinnen på øyet som øker risikoen for bakteriell infeksjon. Denne risikoen blir forstørret når linsene er kjøpt fra useriøse nettsteder som ikke krever en resept eller en synsundersøkelse.
Tre.
Det eneste reell situasjon der det kan være akseptabelt fra et helse ståsted at en tenåring slitasje farge kontaktlinser er hvis de krever synskorreksjon, og må bruke briller eller kontakter uansett. I dette tilfellet, ville de bli sett av en optiker, og har sin farge kontakter profesjonelt montert for å oppfylle kravene i deres øyne. De ville også få instruksjon om hvordan du skal bruke dem til å unngå risiko for infeksjon. Selv i tilfeller der kontaktlinser er profesjonelt utstyrt, og forholdsregler er tatt for å redusere risikoen for smitte, finnes muligheten for en øyeinfeksjon fortsatt. Av denne grunn, kan briller være et bedre alternativ for en tenåring som ikke enda er modne nok til å utføre daglige øyne og kontaktlinser rengjorde.
Fire.
Den nederste linjen? Hvis din tenåring ønsker å bruke fargede kontaktlinser, opplyse dem om farene ved potensielt miste synet ved bruk av kontaktlinser kjøpt på nettet. Hvis de trenger resept øyne, minne dem om at moteriktig briller kan se ganske kult, og vil ikke utgjøre en trussel mot synet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------