Stilling: helse > smerte >

Slik avslutter trøtthet og få mer energi

  Vi bruker så mye av dagen vår tenker på arbeidet, huset, behovene til våre barn og ektefelle som vi ofte lar være å bruke noen del av vår tid å gjøre våre behov prioriteres. Over tid kan dette føre til følelser av tretthet og nedsatt mangel på energi. Her er noen enkle måter du kan øke ditt humør, avslutter tretthet og få mer energi
en.
Om morgenen på første våkne, kaste åpner gardinene for å tillate naturlig lys til å komme innDette vil hjelpe deg til å våkne opp og øke humør. Gjør noen enkle strekker å varme opp musklene dine og gjør deg klar for en travel dag fremover. Drikk et glass varmt vann med kiler av sitron. Dette er et stort løft for fordøyelsen din og veldig energigivende for funksjonen av det interne system.
To.
På slutten av dusjen, avslutt med en rask eksplosjon av kaldt vann for å styrke og øke blodsirkulasjonen.
tre.
Kontroller at du har en overflod av frukt og grønnsaker i kosten. Prøv å spise et stykke frukt eller en del av grønnsaker til hvert måltid eller mellommåltid.
Fire.
Øk vanninntaket. Prøv å drikke 6-8 glass vann om dagen. Det kan hende at det er for mye vann til å komme i løpet av en dag så hvis du bare drikker 2-3 ekstra glass om dagen vil det bidra til å øke energinivået og forhindre dehydrering.
Fem.

Drikk grønn te. Hvis du ikke liker smaken av grønn te kan du finne mange merker på markedet som har grønn te pluss bringebær, sitrus eller andre smaker. De er deilig og er en sunn måte å få mer fuktighetsgivende væske inne i deg, og kan øke stoffskiftet og hjelpe til med vekttap.
Seks.
Hold blodsukkeret jevnt i løpet av dag ved å spise små måltider regelmessig. Sørg for å inkludere en kompleks karbohydrat og protein til hvert måltid eller snack. Gjør det til en vane å ta en multivitamin daglig.
7.
Lær pusteteknikker og praksis i 10 minutter hver dag. Dette vil bidra til å slappe kroppen og styrke sinnet etter en lang og stressende dag.
8.
å bedre sirkulasjonen og øke energi forplikte seg til 15 minutter med enkel øvelse hver dag. Turgåing utenfor, om mulig er perfekt.
9.
Finn gang så ofte som mulig å lytte til din favoritt type musikk. Lytte til musikk som vi liker kan være veldig oppløftende og energigivende. Syng med eller stå opp og danse!

Tips og advarsler


 • Hvis du kan finne noen minutter hver dag bare for å ta tid for deg selv, vil du bli overrasket på hva et løft til din energi og brennevin kan det være. Det trenger ikke å være noe spesielt, bare ta deg tid til å slappe av, ta et langt bad, lese en bok, drikk en kopp te, eller bare gjøre ingenting. Du vil bli overrasket over hvor ditt humør er løftet, finner du et svar å avslutte din trøtthet og du får mer energi til å møte det livet har i vente for deg neste!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------