Stilling: helse > smerte >

Slik oppdager et behov for rusproblemer psykisk helsevern

  Rus psykisk helsevern i narkotika rehab sentre har reddet mange liv. Dr. Drew og alle de andre skuespillerne i VH1 reality show "Celebrity Rehab" og "Sober House" har vært skinnende lys på narkotika Rehab sentre og problemet med rus, ikke bare for kjendiser, men for noen. Folk har behov for rus psykisk helsevern i form av stoffet rehab sentre omfatter personer som misbruker alkohol, folk som misbruker illegale rusmidler og personer som misbruker reseptbelagte legemidler. Nedenfor er tegn å se etter om du har spørsmål i dette området.
Noen ganger er under den feilaktige inntrykk at de ikke kan være i behov av rusmisbruk psykisk helsevern fordi reseptbelagte legemidler skje for å være deres " ;. foretrukket legemiddel "Men bare fordi et stoff er lovlig (som alkohol) betyr ikke dette at du ikke kan bli avhengig av det. Dessverre antall mennesker som utvikler kjemiske avhengigheter på foreskrevet medisiner (og som derfor trenger å undersøke rusmisbruk psykisk helsevern) fortsetter å vokse.
en
Når det gjelder rus, er første skritt til å stille deg selv noen tøffe spørsmål, som for eksempel: Har du noen gang drukket alkohol eller narkotika ( lovlig eller ulovlig) før kjøring? Drug Rehab sentre betjener mange klienter som sliter med drikking og kjøring.
To.
Hvis alkohol er ditt stoff av valget, gjør du ofte bruke "hår av hunden"-metoden for herding i bakrus?
tre.
Hender det at du drikker eller bruker rusmidler før du mister bevisstheten eller til og med "miste tid"? (Losing tid refererer til ikke å kunne huske biter av gangen. ) Dette er en indikasjon du kan være i behov av rusmiddelmisbruk innen psykisk helse i en narkotika-rehab senter.
Fire.
Er du skamme seg over hvor mye du drikker (eller bruk), og skjuler du den sanne beløpet fra dem du elsker?
fem.
Har du stort sett tilbringer tid med andre mennesker som liker å drikke og bruke narkotika og /eller personer som synes å være i behov av rusmisbruk psykisk helsevern eller som har faktisk allerede brukt tid på narkotika rehab sentre?
6.
Har du noen gang "våte sengen" etter en episode drikking? Dette er et annet tegn kan det være nødvendig å sjekke inn et stoff rehab senter for å motta rusmisbruk psykisk helsevern.
7.
Du gruer ser glasset ditt enda litt tomt på fester og jag for å fylle det igjen og igjen i god tid før du kan se bunnen av det? Hvis ja, bør du vurdere hvor fordelaktig det kan være å sjekke inn et stoff rehabilitering senter for rus psykisk helsevern.
8.
Har du noen gang gjøre ting under påvirkning som du senere kommer å angre?

Tips og advarsler


 • Hvis du har svart ja på flere eller alle spørsmålene ovenfor, kan det være på tide å begynne å se på rus mental helsetjenester og narkotika rehab sentre.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------