Stilling: helse > smerte >

beste uønsket graviditet råd

   Planlegger å ha en baby kan være en stressende og krevende liv utfordring. Dealing med en uønsket graviditet kan være enda vanskeligere. Når folk planlegger å bli gravide, har de allerede forberedt på å stanse sitt nåværende liv og bygge rundt en fremtidig en. Ikke-planlagt svangerskap, men kan bringe alt til en skrikende stans. Ved å følge gode råd hentet fra eksperter og graviditet organisasjoner, en uønsket graviditet kan styres godt og ta en ny positiv dimensjon til livet ditt

trenger Du:
online tilgang.
kartotekkort.
klebende side markører eller flagg.
vegg kalender.

Baby Focus

Først og fremst fokus på baby. Alt må ta baksetet til babyen. Du kan ikke se det nå, men det er mange år igjen i ditt liv til å oppnå dine mål, mens en baby trenger deg mer i de første årene enn noen annen gang. Hvis det betyr stoppe skolen, stoppe festing eller kjøpe baby klær i stedet for en ny telefon, så gjør det. Med fokus på barnets behov vil forbedre din tillit som snart skal bli foreldre.

Family Support

Du må fortelle din familie og alle betydelige andre om svangerskapet. Det kan være fristende å skjule det på grunn av avvisning frykt, men jo raskere du måle sin posisjon på graviditet, jo raskere kan legge planer om hva du skal gjøre videre. Din familie kan ikke ta nyhetene bra i begynnelsen, men de vil trolig slutt komme rundt. De kan også samle seg rundt og hjelpe deg hvert steg på veien. Hvis familien ender opp som støtter deg gjennom svangerskapet og utover, kan det være en velsignelse.

Self Care

Du må også ta vare på deg selv. Alt du gjør og spiser påvirker babyens helse, selv etter at du har din baby. Den amerikanske Graviditet Association rapporterer at 11 prosent av mødrene er diagnostisert med fødselsdepresjon. Du må være mentalt sterk for å være en sunn person og god forelder. Utdanne deg selv på symptomene slik at, hvis du har disse problemene, kan du få hjelp så snart som mulig. Deres offisielle hjemmeside, som ligger i vår Resources, kan hjelpe deg å takle eventuelle uforutsette problemer som kommer opp sammen med en overraskelse graviditet og dens etterspill.

Adopsjon Option

Hvis du føler at adopsjon er det beste alternativet, må du huske å gå gjennom anerkjente adopsjon etater. Det vil bli muligheter du har til å vurdere, for eksempel om du ønsker å bo i jevnlig kontakt med barnet eller barnets foreldre adoptert. Du må vite hvor mye informasjon du ønsker å vite om barnet, som sex hans eller hvordan han ser ut. Noen mødre velger å ikke se på babyen i det hele tatt. Den Adopsjon Guide Website (se ytterligere Resources) gir råd om hva du skal spørre og se etter i en adopsjon byrå. De har også ressurser til adopsjon lovene i staten.

Stay Positive

Uavhengig av situasjonen, er det viktig å holde et positivt syn. Holde et positivt syn kan holde stressnivået nede som kommer både deg og barnet. Det kan også inspirere andre til å hjelpe deg i å bringe nytt liv til verden. Epigee, et nettsted viet til kvinner og deres helse, sier til fokusere på dem som gjør at du føler deg godt om svangerskapet. Du vil føle deg bedre om prosessen så lenge du forblir positive. Ta en beslutning om uønsket graviditet, og holde selskap med de som støtter din avgjørelse om det.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------