Stilling: helse > smerte >

hvordan Clomid hjelper befruktning?

  

Du trenger:
elektronisk tilgang
. kartotekkort.
klebende side markører eller flagg.
vegg kalender.

produsere egg

Clomid hjelper en kvinne gravid ved å etablere regelmessige sykluser av eggløsning. Det stimulerer ikke eggstokkene til å produsere flere egg, men som kan skje naturlig. Clomid virker ved å stimulere frigjøring av de hormonene som hjelper eggstokkene vokse og slippe et modent egg. For å stimulere utgivelsen av disse hormonene, reduseres østrogen produksjonen av "lure" hypofysen. Som svar, utgivelser hypofysen mer hormoner for å øke de østrogennivået opp igjen. En av disse hormonene er follicule stimulerende hormon, eller FSH for korte. Dette er det hormonet som stimulerer eggstokkene til å produsere mer og sunnere egg. Når disse eggene blir produsert hver måned, har kvinnen en større sjanse for å bli gravid.

Forbedre Livmor 'Lining

Clomid også hjelper en kvinne gravid ved å forbedre slimhinnen i livmoren, noe som er avgjørende for det befruktede egg til implantatet riktig. Mange kvinner lider av lutealfasen mangel, eller LPD. Kvinner med LPD har eggstokkene som ikke produserer nok av hormonet luteal. Dette hormonet virker å opprettholde blodårene i slimhinnen i livmoren. Mangel på dette hormonet vil enten føre til at slimhinnen for å falle ut, noe som skjer under menstruasjonen, eller det kan også føre til en spontanabort.

Lett å ta

Clomid er tatt i pilleform, er relativt billig og har få bivirkninger. Det er ingen dyre tester eller skudd til å injisere. Kvinner prøver å bli gravide er mer sannsynlig å holde seg til, og nøye følge en fruktbarhet behandling med disse faktorene, i stedet for en dyrere og mer tidkrevende en.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------