Stilling: helse > smerte >

hvordan å administrere flere resepter

  Noen av oss har til å huske å ta mer enn bare en multi-vitamin hver dag. For de av oss prøver å administrere flere resepter-som tar ulike medisiner i morgen eller på kvelden-vi kan ofte mister oversikten over vår daglige diett, og savner en dose. Disse ideene vil hjelpe deg å ta alle dine meds til rett tid

Du trenger:.
Elektronisk tilgang
. kartotekkort.
klebende side markører eller flagg.
vegg kalender.


en.
Hvis du er lei av å gjøre flere turer til apoteket en uke, bør du vurdere å bytte til en online resept management site, som Medco. com eller drugstore. com. Etter den første set-up, som trolig vil kreve en fakset resept fra legekontoret, kan du få resept sendes til deg hjemme. Du kan også fylle på resepter online. De fleste steder vil tilby generiske versjoner av populære narkotika og gratis frakt, også, slik at du kan spare penger og tid.
To.
Skriv ned alle dine medisiner på en indeks kortet, med en kolonne for morgen meds og en kolonne for kvelden meds. Listen kan inneholde vitaminer og kosttilskudd, også. Hold indeksen kortet i skuffen eller skapet der du lagrer det meste av medisiner. Hvis flasker har en generell resept navn som er ukjente for deg (for eksempel Sumatriptan succinate), merker mer kjent, merkenavn (i dette tilfellet, Imitrex) på flasken med en penn. Hang en liten vegg kalender nærliggende å merke seg når det er på tide å besøke lege eller kontakt apotek.
Tre.
Hvis du holder noen av dine resepter (som dermatologiske kremer) i en egen del av ditt hjem, bruk selvklebende side markører eller flagg (selges på kontoret forsyne butikker) for å markere hvilken tid på dagen for å ta dem (i. e "AM" eller "PM").

Tips og advarsler


 • Sørg for å holde reseptbelagte legemidler ut av direkte sollys eller ekstrem fuktighet. En skuff eller skap er ofte det beste stedet å holde dem.
 • Oppbevar alle reseptbelagte legemidler utilgjengelig for barn, om de har et barn-bevis cap.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------