Stilling: helse > smerte >

hvordan å behandle resistent lus

  Den stigma må løftes. Hodelus er et problem de fleste familier avtale med en eller annen gang. De er lett overføres og vanskelig å klare uten litt innsats. Mange stammer av denne smitten ikke lenger reagerer over disk, tradisjonell behandling.
Det er noe du kan gjøre

trenger Du:!
Cetaphil Cleanser
. Disponibel dusj Cap.
Nit Comb.
Klesvask Supplies.


en.
Mange over disk lus behandlinger er harde på hodebunnen og hårsekkene. For å legge fornærmelse til skade . . mange bare ikke fungerer lenger. Oppdage lus er første hinder til å krysse. Lus legger sine egg på hårsekken innen ca en tomme i hodebunnen. De vises som hvitaktige eller fjerne avleiringer på hårsekken avhengig av stadium av utvikling /klekking. Ofte er dette det eneste tegnet du vil se når feilene selv er svært illusorisk. Egget skal være solid festet til hårsekken og vil ikke gli av lett.
To.
Hvis du ser den lille critter, kan det være i ulike stadier av sin utvikling også. Men, se bugs forteller deg en ting . . . du har en meget betydelig angrep og trenger å handle raskt og behandle alle familiemedlemmer. Du bør også rapportere til ditt barns skole-og lekekamerater, slik at de kan kontrollere og behandle. Noen mennesker gjør ikke dette ut av skam, men du er egentlig bare å skade deg selv som barnet ditt vil sannsynligvis være re-infested hvis andre kilder ikke blir behandlet. La oss starte med hvordan du skal behandle barnet . . .
tre.
En av de mest effektive og enkle behandlinger jeg har funnet er å bruke over disk Cetaphil rengjøringsmiddel. Dette er vanligvis brukt som en dermatologi rengjøringsmiddel eller hudrenser men har flere ingredienser som gjør den ideell for dette programmet også. Det har ikke vært noen kliniske studier på dette produktet, men det har vært affektive i alle tilfeller jeg har brukt det i og anbefalte den for i det siste året. Påfør Cetaphil cleanser sjenerøst til håret og hodebunnen. La produktet tørke naturlig . . . barnet kan bare spille. Bruk en engangs dusj cap ved leggetid og la barnet sove med Cetaphil på hodebunnen sin. Selv om det er tørt, kveler den feilen samt egg. Det er riktig . . det ser ut til å drepe de små rakkerne i eggene. I morgen, siden dette er et rengjøringsmiddel, er det veldig lett å skumme under varmt vann og skyll ut av håret. Du vil bli overrasket når du ser vannet renne av med litt bugs flytende unna. Jeg anbefaler likevel at du bruker en nit kam til å gre gjennom håret og fjerne all nits på hårsekkene. Dette er to grunner til . . . bedre føre var, og barnet vil bli sendt hjem fra skolen hvis noen nit fortsatt.
fire.
Lus kan leve på overflater i hjemmet i opptil 24 timer. Det betyr at det er VELDIG VIKTIG at du trekker alle senger av barnets seng og vask den i varmt vann. Jeg anbefaler til mine klienter at de forlater madrassen ledig for en hel dag for å sikre at eventuelle angrep vil dø. Vacuum madrassen før gjenskape sengen og sov i det igjen.
Igjen . . . Jeg kan ikke understreke viktigheten av å ha andre barn behandlet som kan ha kommet i kontakt med barnet /voksne smittet. Unn deg selv også . . behandlingen er billig og enkelt.
Hva kan du gjøre for å prøve å hindre et angrep hvis du kjenner andre barn i området har lus? Det beste forslaget er å belegge barnets hår med hårspray. De fleste tror lus er et tegn på skitt, men lus faktisk som rent hår og liker ikke håret med produkter på det. Den backcombing er ikke nødvendig, men la hårspray fly.

Tips og advarsler


 • En annen helt naturlig behandling for lus som jeg virkelig liker er LiceKiller finnes på http://www. licekiller. com. Dette er en mye dyrere, men svært effektiv behandling også.
 • Ikke send barnet ditt til skolen i 24 timer etter behandlingen.
 • Alert skolen. Skolebusser må rengjøres også.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------