Stilling: helse > smerte >

hvordan å bruke probiotika til å lindre kolikk

  Har du vært oppe hele natten igjen med et kolikk? Hvis ja, så du og din baby fortjener noen gode nyheter.
Den gode nyheten er dette: probiotika kan lindre kolikk. Rop det fra hustakene.
Priobiotics er de sunne bakteriene som linjen tarmen. Uten dem, kan små babyer ikke kunne bryte ned sukker i melk eller andre matvarer, som fører til smertefulle gass. Probiotika kan hjelpe voksne også. De øke immunitet og lindre symptomer på irritabel tarm syndrom

Du trenger:.
Dedikasjon til å hjelpe barnet.
Probiotiske kosttilskudd.


en.
La oss komme i gang!
Besøk din lege eller barnelege. Selv om probiotika er ikke farlig og finnes i dagligdagse matvarer som yoghurt og ost, konsultere legen din før du bruker dem. Babyens symptomer kan være relatert til noe annet enn kolikk.
To.
Vurder fakta. I januar 2007, den amerikanske Journal of Pediatrics publiserte resultatene av en italiensk studie som sammenlignet effekten av probiotika til simethicone. Simethicone er en anti-gass-og anti-oppblåsthet stoff som vanligvis brukes til å behandle symptomer på kolikk. Etter å ha gitt babyer de probiotiske 'Lactobacillus reuteri "for en uke, viste nittifem prosent av dem reduserte symptomer. I simethicone gruppen bare syv prosent av babyene viste noen bedring i samme tidsrom.
Tre.
Velg en probiotiske. Ta kontakt med legen din, pediatrican eller ernæringsfysiolog for best probiotika. Flere selskaper produserer probiotika bare for babyer. De er tilgjengelige i pulverform, og hvis du foretrekker meieri-fri, finner du nok av disse også.
Fire.
Administrer behandlingen. Probiotika kan blandes med babyens melk. Tester har vist at en daglig dose for en eller to uker kan redusere symptomer på kolikk dramatisk.

Tips og advarsler


 • Ernæringseksperter opplært i naturlige healing metoder er en utmerket ressurs for å anbefale probiotika.
 • Probiotika er naturlige og betraktet som sikre. Men, gjør det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) ikke regulerer kosttilskudd, inkludert probiotika. Pass på å kjøpe probiotika fra en pålitelig kilde.
 • I teorien, kan probiotika forårsake en infeksjon som ville ende opp som krever antibiotika.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------