Stilling: helse > smerte >

hvordan å desinfisere hjemmet ditt

  Det starter med en rennende nese eller rennende øyne, eller kanskje til og med feber. En etter en, dine familiemedlemmer gi etter for den usynlige fienden-bakterier. Enten det er en vanlig forkjølelse virus eller mer alvorlige bakterier, vil de fleste mennesker trenger å desinfisere sine hjem topp til bunn på enkelte punkt. Her er hvordan jeg gjorde det

trenger Du:
blekemiddel, desinfisering teppe sjampo, vakuum, teppe shampooer, hansker, søppelsekker, svamp mopp, tørkepapir, spray flasker


. en.
Plukk opp. Sett alt på plass, og sørge for at all søppel er tatt ut. Jo færre flater du har å rengjøre, jo bedre. Ideelt sett ønsker å hente hjem så grundig at det ser ut som et hotellrom, ikke en personlig bolig. Start gjør klesvask en gang, siden du kommer til å gjøre det i flere dager. Bruk et desinfiserende vaskemiddel for å vaske hver vaskes myk overflate i ditt hjem.
To.
Deretter arbeid på bad. Ved hjelp av en fortynnet blekemiddel løsning, i henhold til målinger på flaske, spray og tørk ned alle harde overflater. Start på taket og arbeid ned mot gulvet. Fyll badekaret med et blekemiddel løsning også, og desinfisere alle ikke-porøse elementer der, f. eks barnas bad leker, plast trinn, eller "potty" seter, samt teppet liner, tannbørste cup, og alle andre plastgjenstander. Bruk samme blekemiddel løsning å rengjøre toalettet, inne og ute, vasken, forfengelighet, og gulvet.
Tre.
Rengjør minste, minst overfylte rommet. Dette blir din "trygge rom" for klesvask som det blir gjort, noen mobile elementer du allerede har renset, og barna dine mens du jobber med kjemikalier i andre deler av huset. Prosedyren vil være den samme for de fleste rom. Start på taket og arbeid nedover. Fjern alle myke overflater som kan vaskes. Vacuum alle myke underlag som ikke kan vaskes, og pass på å støvsuge gardiner, madrasser, møbler og tepper.
Fire.
Fortsett gjennom hele huset etter trinn 3, arbeider fra taket ned. Tørk ned alle harde overflater med desinfiserende tørk, og sjampo i tepper og møbeltrekk med desinfisering teppe sjampo. Mop hardt gulv med en desinfiserende løsning også. Dette er en flott tid å åpne alle vinduene og luft ut av hjemmet, også
5
Kjøkkenet vil være lett siden det er nesten alle harde, ikke-porøse overflater -. . Ja! Gå den ekstra mil og desinfisere disposisjon, oppvaskmaskin og kjøleskap, også. Ikke glem å vaske high-stoler eller booster seter grundig.
6.
Bruk desinfiserende våtservietter for å rense ut bilen og alt i den. Mange mennesker praktisk talt bor i bilene sine, så tenk, i et minutt, hvor mange ganger alt i det har blitt berørt-Æsj! Hvis du har barn, det er bare så mye verre.
7.
slutt, oppdaget jeg trygghet i en boks. Hvis du liker det praktiske ved en bug "fogger" for ridding ditt hjem av skadedyr, vil du elske med samme leveringsmåte for å drepe bakterier. Jeg valgte et produkt av SafeSpace som er både antibakteriell og antiviral. Det er alvorlige ting, og krever planlegging og sunn fornuft forholdsregler. Selskapet som gjør det foreslår å bruke den som et siste trinn i renseprosessen. Se Resources under for mer informasjon.

Tips og advarsler


 • Les alltid kjemiske etikettene nøye og følg instruksjonene.
 • Besøk din lokale rengjøring forsyning butikken for sykehus-grade desinfeksjonsmidler og støtte om deres bruk. De har som regel gode priser på verktøy, også.
 • Åpne vinduer og bruke vifter for å sikre at du har god ventilasjon til enhver tid.
 • aldri blande kjemikalier. Plukk våpenet ditt (jeg valgte klor) og feste med det.
 • Dette kan ta noen dager, avhengig av størrelsen og tilstanden til ditt hjem.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------