Stilling: helse > smerte >

hvordan å forstå rollen til probiotika i behandlingen alkoholisk leversykdom

   En ny studie tyder på at probiotika kan hjelpe lindre symptomene på alkoholholdige leverskade. Her er historien
en.
Det virker som flere og flere potensielle helsemessige fordeler av å ta probiotika fortsatt å bli oppdaget. En ny studie viser nå at probiotiske kosttilskudd kan være gunstig for dem som lider med alkoholholdige leverskade. Hvis så, kan dette være en trygg måte å forbedre leverfunksjonen i alkoholisk leversykdom.
To.
Alkoholisk leversykdom er en betent leveren knyttet til den langsiktige eller overdreven bruk av alkohol . I milde tilfeller kan det bare være lett betennelse, men hvis alkohol inntak fortsetter, kan det fremgang fra mild alkoholholdige leverskader til full blåst cirrhose som er vanskelig å reversere. Vanligvis er diagnosen opprinnelig laget ved klinisk undersøkelse og funn av forhøyede leverenzymer på en blodprøve.
tre.
Hvilken rolle kan probiotika spille i behandling av alkoholholdige leverskader? I en studie publisert i det medisinske tidsskriftet Alcohol, var sekstiseks menn med alkoholisk leversykdom gitt probiotiske kosttilskudd. Etter utfylling i fem dager, ikke bare mennene har høyere nivåer av gode bakterier i tarmen, enzymer leveren målt ved blodprøver hadde bedret.
Fire.
Selv oppmuntrende, er dette en liten studie og store, randomiserte studier vil være nødvendig for å vise en sammenheng mellom probiotiske bruk og forbedring av alkoholholdige leverskade. Av denne grunn er probiotiske tilskudd ikke nå anbefalt som standard behandling for alkoholrelaterte leversykdom. Interessant er en stor klinisk studie i ferd med å skje på rollen probiotika spille i behandling av ikke-alkoholisk leversykdom som kan kaste ytterligere lys over effekten probiotika har på leverfunksjonen.
Fem.

Probiotika er kosttilskudd som inneholder "gode" bakterier som er antatt å spille en rolle i å opprettholde en sunn fordøyelseskanal. Studier antyder at disse gode bakterier kan ha enda mer vidtrekkende effekter ved å bidra til å forbedre immunforsvaret, som tilbyr beskyttelse mot en rekke sykdommer, inkludert tykktarm kreft samt visse typer infeksjoner. Det er ikke overraskende at probiotika kan ha en positiv effekt på alkoholholdige leverskader siden leveren og fordøyelsessystemet er så tett sammenvevd.
6.
Selv om det er for tidlig å anbefale probiotika for alkoholholdige leverskader , kan legge til flere gode bakterier til tarmen gjennom naturlige probiotiske matvarer kilder har en rekke fordeler. Selv om yoghurt er en god kilde til naturlig probiotika, andre måter å få disse gode bakteriene er å spise miso, tempeh, kefir, surkål, og andre gjærede matvarer. Disse matvarer kan finnes på de fleste naturlig mat markeder. Du kan også kjøpe probiotiske kosttilskudd i pilleform, men det er en stor variasjon i kvaliteten av disse kosttilskudd gjøre det din forskning første.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------