Stilling: helse > smerte >

hvordan å håndtere når oppdra et følelsesmessig funksjonshemmet barn

  Raising en følelsesmessig funksjonshemmede barn forlater ofte en følelse udugelig og frustrert. Det er nok av hvordan: på "foreldre", men vi glemmer ofte å gjøre de små tingene som hjelper komme gjennom dagen litt lettere. Dette er noen forslag som er en viktig påminnelse om å ta vare på deg selv

trenger Du:!.
Book
Stearinlys.
Papir og blyant.


en.
Les en bok!
Vi pleier alltid å vente på den andre skoen å droppe. Finn en god bok som gir deg mulighet til å flykte fra tid til annen. Vi pleier å gjøre hvert våkne øyeblikk om de siste utbrudd eller det neste som kommer.
To.
Lett noen stearinlys og ta et varmt bad!
Aromaterapi og noen " Me "tid vil ha stor nytte.
tre.
Walk den av!
Turgåing er en fin måte å slippe litt damp. Vær gå med barnet ditt eller uten en god 20 minutters rask gange bidrar til å tømme tankene og fysisk trening hjelper utgivelse bygget opp spenningen.
Fire.
Skrive, Draw, Sketch!
Skriv ned dine tanker, følelser og frustrasjoner. Tegne eller skisse noe som kommer til hjernen. Du er ikke ute etter et mesterverk, bare en stikkontakt.
Fem.
Talk!
Når du barnet ikke er "perfekt" vi har en tendens til å lukke oss mot folk som har "perfekte" barn. Finn en støttegruppe i ditt område, treffe andre foreldre som står overfor de samme utfordringene du gjør. Du og barnet er ikke de eneste som går gjennom dette!
6.
Finn ut hva som fungerer for deg!
være seg vær sy, fiske, uansett . . . finne hva som fungerer for deg. Ved å ta vare på deg, hjelper du barnet ditt. Du vil bedre være i stand til å håndtere de daglige opp-og nedturer som er uunngåelig.

Tips og advarsler


 • Det er så mange små ting som kan gjøre dagen litt lettere. Som foreldre har vi en tendens til å selvbebreidelse, å alltid være på jakt etter hva som kan sette av neste utbrudd, eller hvordan å "fikse det".
 • DONT glemmer å ta vare på deg selv!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------