Stilling: helse > smerte >

hvordan å holde seg i form etter 50

  Tror det er umulig å komme og holde seg i form etter 50 år? Tro om igjen. Selvfølgelig, holde seg i form er en subjektiv begrep, men en ting er konstant: de fleste mennesker i alle aldre føler seg bedre når de er fysisk aktive. Det følgende er en enkel og morsom system for å lage, og oppnå, dine fitness mål etter 50

Du trenger:. .
TV
DVR-og DVD-spiller.


en.
Vit at enhver rimelig sunn person i alle aldre kan forbedre sin kondisjon i en rekke måter. Dette faktum gjelder særlig dem over 50, for hvem disse dager er det utallige fitness alternativer.
to.
Lag en kort liste over hva du ønsker å oppnå. Spør deg selv hva du vil endre: Føler du deg treg og overvekt? Mangler du energi og skulle ønske du kunne gå i trapper som deg tidligere? Skriv ned noen enkle mål, som (1) miste £ 5, (2) bygge styrke, (3) økt energi, (4) bedre holdning og (5) tone muskel.
Tre.

Forskning det perfekte program for DEG. Her er dine ressurser: Internett (forskjellige treningsprogrammer og metoder), TV (se, ta opp og spille diverse trening og fitness-programmer) og den store utendørs (gå og /eller jogge og drive utendørs idrett). Det finnes også aktiviteter som svømming, hvis du bor i nærheten av et basseng eller kropp av vann i et varmt klima, tennis og andre sportslige sysler. Bland det opp. Nøkkelen til god helse er IKKE gjør de samme ting dag etter dag. På den måten vil du ikke bli lei.
Fire.
Hold det ekte. Ikke overexert eller skatt selv utenfor dine grenser. Nøkkelen til å få og holde seg i form over 50 er konsistens. En kontinuerlig, variert og bare moderat utfordrende fitness planen vil bli både morsomt og svært effektiv.
5
Analyze disse elementene:. Hvor mye tid bør du bruke på hver aktivitet, og på hvilket nivå bør du gjøre det? Dette vil avhenge av din alder, kondisjon og mål. For en moderat aktiv og sunn person på 55, for eksempel gå briskly i 30 til 45 minutter er et rimelig mål. Deretter øke tiden og problemer over tid, sakte men sikkert.
6.
Lag en tidsplan. Finn noe du ønsker å gjøre (ta en tur, ta en treningstime på TV, svømme 10 runder) og satte den på kalenderen din for en bestemt dag og tid. Gjør det en hendelse i dag for å se frem til, ikke et ork. En tid for deg å nyte dine egne tanker og personlige private tid.
7.
Planlegg noe for hver dag. Det trenger ikke alltid å være en lang periode, det kan være en enkel 30 minutters Pilates DVD eller en 15-minutters strekker rutine. Men det bør være hver dag.
8.
Ikke straffe deg selv hvis du savner en aktivitet. Du gjør dette for å gjøre livet ditt bedre, så anser det som en godbit. Når du er ferdig med en aktivitet, belønne deg selv. Ikke med usunn mat, selvfølgelig, men med noe morsomt som en film eller en handletur. Du vil merke at med fysisk aktivitet kommer høyere ånder. Det er et vitenskapelig faktum at kroppen produserer endorfiner når den er aktiv. Du vil sette pris på følelsen sterkere og lykkeligere hver gang du trener!

Tips og advarsler


 • Start sakte og bygge opp din utholdenhet. Kroppen din vil styrke tilsvarende, og du vil ikke bli motløs. Hvis det gjør vondt, slutte. Kroppen din trenger ikke å være elendig til å komme i form. Det tar all tid.
 • Sjekk med legen din før du begynner på treningsopplegget.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------