Stilling: helse > smerte >

hvordan å innrømme mannlige depresjon og få hjelp

   Mann Depresjon
Akseptere sykdommen din

Du trenger:.
Online tilgang
kartotekkort.
klebende side markører eller flagg.
vegg kalender.


en.
Jeg har vært håndtere mannlige depresjon for hele mitt voksne liv. Jeg har hatt mange oppturer og nedturer i min daglige gåtur. Til tider var det er en vanskelig oppgave. Jeg begynte å få hjelp i 1995. Jeg har tatt medisiner for 14 år senere. Nå i en alder av 57, har medisinen vært stor for meg. Jeg tar det hver dag. Jeg ville ikke tør gå glipp av. Da jeg var 45, jeg fortsatt ikke vil innrømme det ting i livet mitt som er smertefulle. Som mange andre bare jeg gjemte dem bort inne i meg selv og funnet ulike måter å bekjempe dem. De frykter for lenge siden fortsatt hengende i min sjel. På grunn av dette oppfattes dilemma, kunne jeg ikke finne mot til å åpne opp for andre som har de samme problemene. Jeg tror jeg hadde en frykt for ikke å si eller gjøre det rette. Nå ønsker jeg folk til å forstå at dette problemet er fixable. Jeg vet at depresjon vil være med meg på noen form for resten av livet mitt. Jeg vil ikke la det styre meg igjen. Jeg har vært å vinne og jeg vil fortsette å gjøre det.
To.
Det er vanskelig å bære lasten dag etter dag og år etter år. Jeg bare ønsket å fortsette å komprimere tanker, så jeg kunne skjule dem og ikke å konfrontere de tingene jeg ikke likte. Til slutt bestemte jeg meg som var best for meg, og som skulle bringe ting ut i det fri. Når jeg innlagt på sykdommen min jeg klarte da å få den sårt trengte lettelse å tillate meg fungere på jevnlig basis. Det er en reell merkbar endring i min måte å gjøre ting på. Jeg blir ganske mye rett kjøl.
tre.
konfrontere frykten din hjelpe deg å vokse som person. Problemet som mange mennesker har er ikke å forstå mennesker har en frykt for frykten. Det er en pågående syklus som er vanskelig for noen å kunne styre. Når du endelig innrømmer de tingene du gjemmer deg selv og andre, den lange og kjedelige prosessen med å se på deg selv begynner. Folk kan gi deg forslag, og ideer, men du og du alene må legge frem innsatsen. Du trenger ikke å kjempe alene!
Fire.
Vær modig å finne den legen du trenger for å hjelpe deg over denne lammende sykdommen som holder deg ned på en daglig basis. Mann depresjon er reell. Vi som menn må behandle den som et reelt problem. Medisinering var en velsignelse for meg. Det finnes hjelp for alle. Stå opp og få den hjelpen du så fortjener.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------