Stilling: helse > smerte >

hvordan å senke blodtrykket i øyeblikk av stress

  Denne artikkelen vil forklare deg hvordan du kan senke blodtrykket og håndtere deg selv og kroppen din i tider med enten ekstrem stress eller bygge opp stressende øyeblikk. Jeg har prøvd dette mange ganger, og det virker

Du trenger:!.
Hvordan puster riktig
.
Hvordan å slappe av.
.
Hvis du har råd til et musikkanlegg, kjøpe en.
.
Hvis du ikke har råd til ett kjøp en naturens lyd CD.
.
Følg mine instruksjoner.
.


en.
First off, lære å "vet" kroppen din. Alle kan føle hva kroppen prøver å fortelle dem. Har du noen gang craved noe? Dens sannsynligvis fordi kroppen din forteller deg . . . hei Psst . . jeg trenger mineral eller vitamin i dette elementet. De kaller High Blood Pressure "den stille killer», fordi folk flest ikke skjønner de har det. Men lære å lytte til kroppen din og den vil fortelle deg mange ting.
To.
Når dagen begynner og du begynner å føle stress, mange ganger du vil føle en liten hodepine begynnelse . Når dagen går fremover, og ting begynner å hope seg opp, blir din hodepine en kjedelig verke eller en bankende følelse på den ene siden av hodet ditt. Mange ganger dette er begynnelsen på et blodtrykk pigg. Hvis du har en liten stund, som en 15 minutters pause under arbeid, komme bort fra arbeidsområdet.
Tre.
Gå til et område som mulig kan ha vinduer som du kan se ut og nyte naturen. Ikke prøv å finne noen å snakke med. Dette vil bare legge til stress. Å være alene, og inn i dine egne tanker er der du trenger å være. Hvis det er tillatt en CD-spiller eller MP3-spiller, lytte til bølger eller nedbør, vil dette være rytmiske og vil lindre din hodepine. Mens du lytter til "lyder" snakke blodtrykket ned
4
Hvis du lurer på hvordan du snakker blodtrykket ned, dette er hvordan:. . Sørg for at du sitter i en komfortabel stol så fortelle deg selv å slappe av, så la hver del av kroppen din går halte, bilde i tankene dine armen går slapp, la armen for å slappe av . . . følg med resten av kroppen din. Ta et dypt rensende åndedrag med hver kroppsdel du slappe av. Mens du gjør dette la lyden av bølgene /regndråpene å fylle tankene dine. Du vil føle tenseness i hodet område forlater etter at du har fullført avslapningsøvelser. Langsomt bringe deg ut av avslappet tilstand. Du vil føle deg så mye bedre og klar til å gå. Håper dette hjelper, vet jeg at det har hjulpet meg mange ganger.

Tips og advarsler


 • En god maskin er et flott element å bruke når du faller i søvn om natten. Det vil berolige deg fra at dager problemer og spenninger.
 • Drikk et glass vann før sengetid, og når du våkner opp om morgenen. Dette renser og som bygger kroppen din.
 • Hjelper med hodepine.
 • Aldri betale dine regninger før leggetid, vil dette føre til en stressende natt. Dette vil gjøre morgenene miserable.
 • Prøv ikke å holde følelsene dine i. Du er en person, uttrykke deg selv. Holding i følelser er en sikker måte å bygge opp stress.
 • ALDRI, hoppe ut av en avslappet sinnstilstand og hoppe inn i arbeidet. Dette vil bare gi deg en dobbelt whammy av en hodepine. Kom tilbake sakte.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------