Stilling: helse > smerte >

hvordan å sovne og bo i søvn

  Hvis du er som mange, sover ikke kommer lett. Enten problemet ditt er sovner, eller forbli sovende når du drive ut, er det skadelige konsekvenser forbundet. Mangel på søvn bidrar til dårlig konsentrasjon, svekket immunforsvar, depresjon, angst, diabetes, og hjerte plager. Og dette er bare for å nevne noen. Det er fem ting du kan gjøre som kan hjelpe deg med å sovne og fortsette å telle zzz's all night long
en.
få riktig mengde søvn er svært viktig for en persons helse. I tillegg til skadelige påvirker på kroppen vår, mangel på søvn kan bidra for oss ikke å kunne holde seg våken og våken på dagtid, eller sovne på inapropriate tider.
To.
Ikke spis et tungt måltid innen fire timer å gå til sengs. Når du hviler fordøyelsessystemet bremser ned, noe som kan forårsake fordøyelsesbesvær eller halsbrann, noe du enten ikke kunne falle i søvn, eller å våkne opp fra ubehag.
tre.
Ikke spis eller drikk noe koffein etter middag den dagen. Koffein fungerer som en stimulerende, det er derfor mange av oss starter dagen vår med en kopp java pakket full av koffein. Det hjelper bare komme oss i gang om morgenen. Dette er ikke det vi trenger når vi prøver å sovne!
Fire.
Må spise en liten matbit før du går til sengs, men ikke spis for mye, eller du kan få vekt . Et godt valg er karbohydrat-rik snacks fordi de øker vår nivået av tryptofan, en søvndyssende hormon.
fem.
Unngå å spise mye protein før sengetid, men et lite stykke ost eller en spiseskje eller så av peanøttsmør skal bli bra. Protein er en kilde til energi, som ikke er det vi vil når vi prøver å sove. Plus, er protein vanskeligere å fordøye enn karbohydrater

Tips og advarsler


 • Good snack valg:.
 • Liten skål med frokostblanding og melk
 • Toast eller en liten muffins
 • Et par cookies og melk (ikke glem, inneholder sjokolade koffein).
 • Hvis din søvn problemet vedvarer, ta kontakt med en lege. Dette kan være et tegn på en medisinsk tilstand som søvnapné.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------