Stilling: helse > smerte >

hvordan å trene innendørs når det er kaldt ute

  Under vinterens kaldeste måneder, de fleste av oss finner det vanskelig å fortsette eller starte en utendørs treningsprogram. Ikke gi opp. Trene inne når utendørs er ugjestmilde er en fin måte å holde seg i form og holde passe

Du trenger:. .
Exercise video
Utstyr (valgfritt).
Husdyr Journal (valgfritt).


en.
Begynn med å besøke ditt lokale bibliotek eller video butikken. Velg en øvelse video som vil inspirere deg til å holde deg til en innendørs trening plan. Det finnes et bredt utvalg av øvelsen videoer på markedet som er egnet for alle smaker og aldre. De spenner fra yoga, pilates, aerobic og trening baller til enkle strekker band. Velg videoer som gir skikkelig opplæring på holdning, form, sikkerhet, og ferdighetsnivåer. Du bør også vurdere utstyr som brukes av video instruktør og om rom, tid og kostnader passer dine behov. Øvelse Videoene er ikke så dyrt som gym medlemskap og kan tilpasses en fleksibel tidsplan.
To.
Annen spare penger alternativet er å bruke det som allerede er tilgjengelig i ditt hjem. Bruk stoler for å strekke, varme ups eller ben heiser. En vegg i huset kan brukes til støtte under knebøy. Gå opp og ned trappene et par ganger (hold på rekkverk). Kjøpe eller låne en enkel øvelse bok fra ditt lokale bibliotek til å hjelpe deg å gjøre enkle bevegelser som vil holde deg i form.
Tre.
Tenk hvor mye tid du vil kunne bruke å trene, og velger en praktisk plan. De fleste eksperter mener at trening rutiner bør gjøres tidlig på morgenen. En morgen trening ikke invigorates bare kroppen, men det hjelper også å redusere stress i løpet av dagen. Tretti minutter er vanligvis en tilstrekkelig mengde tid. Trening i et tempo som er behagelig for deg. Den generelle anbefalingen er tre ganger ukentlig, gradvis økende til fire ganger per uke. Hvis du er forelder til små barn eller en baby, kan du prøve å trene under lur ganger med en skjerm på gulvet. Hvis du har eldre barn, oppmuntre dem til å bli med deg under treningen.
Fire.
Hold et mentalt notat av hvordan du føler deg etter hver treningsøkt. Dette vil gi deg motivasjon til å holde med programmet på lang sikt. Måle fremgang ved inches ikke bare pounds. Du kan også starte et treningssenter journal. Gjøre notater om økt energinivå, hvordan klær passer, komfort nivå, og fremme evner.
Fem.
Vær realistisk om dine begrensninger. Det er viktig å føle seg utfordret under treningen, men du bør ikke overutstrekke deg selv. Hvis du oppdager at et program er for utfordrende bytte til en lettere en som er mindre krevende. Men hvis du føler deg utfordret, utvikle seg til et høyere nivå. Du bør konsultere legen din før du starter et treningsprogram.
6.
Legg utvalg til innendørs trening plan. Ved hjelp av en rekke videoer eller bøker fra ulike kilder vil holde deg motivert og skape en mer avrundet treningsprogram. Husk, bør treningen rutine ikke bare holde deg trim, men det bør også være engasjerende og underholdende.

Tips og advarsler


 • Det er billigere hvis du låne trener videoer eller bøker fra biblioteket
 • Kjøp equipment på kjøpesentre før du kjøper på spesialbutikker
 • Forskning utstyr for kvalitet og pris før du kjøper
 • Rådfør deg med lege før du starter trening for voksne eller barn
 • ikke spise før trening
 • Sjekk møbler for styrke før du bruker som en øvelse hjelpemiddel
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------