Stilling: helse > smerte >

hvordan å unngå å bli Whacked av mobben

  Arbeide for organisert kriminalitet har sine fordeler: iført kule klær, si ting som "capiche" og "budda Bing," og klar tilgang til nattklubber og heaping boller av pasta. Virkelig god pasta.
Men, som enhver jobb, har det sine ulemper. I tilfelle av mobben, er hovedproblemet å få whacked, vet du, sover med fiskene. Her er hvordan du unngår å bli whacked som demonstrert av kjente mafia-filmer, og den virkelige historien om organisert kriminalitet

Du trenger:. .
Suit
New York /New Jersey aksent.
Tommy gun (valgfritt).


en.
Ikke gå for de store spøk. I organisert kriminalitet, kan humor føre til mangel på respekt, spesielt når knyttet til en feit spøk. Hvis du forårsaker mangel på respekt for en av de øverste sjefene eller bare noen gangster med en dårlig holdning, oh yeah, det er en ronket.
To.
Prøv å unngå regelmessige besøk til biff hus. Statistikk viser at flere folk blir knertet i biff boliger enn noen annen type restaurant. Prøv en fin vegetarianer sted, eller thailandsk mat, til en forandring.
tre.
Lær å barbere deg selv. Få en barbering i en frisør butikk er bare å be om en ronket. Sharp instrument. Teppet over ansiktet. Du gjøre regnestykket.
Fire.
Aldri kaller "Shotgun" når du tar en gruppe kjøretur gjennom den snuskete underverden. Folk som sitter i forsetet får whacked mer enn andre passasjerer.
Fem.
Unngå å ta ut sub-prime lån fra bemerket underverdenen tall eller deres håndlangere. Hvis du gjør det, kan du lese de fine print som dekker vilkårene for lånet. De inkluderer vanligvis en lemlesting eller ronket klausul.

Tips og advarsler


 • Hvis mob kollegaer spør deg hvilken størrelse fat du har på deg, kan dette være et dårlig tegn.
 • alltid velge en stol som er vendt mot døren.
 • Bruk rent undertøy når man besøker en kjøtt skap eller dock lageret.
 • Boss er kjærester bør unngås for enhver pris
 • La aldri sønner av fedre du uten hell Whacked gå på do i løpet spente, metro-støy fylt forhandlingene.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------