Stilling: helse > smerte >

hvordan å utvikle sunn mat i barna

  Barndommen er en førsteklasses tid for å utvikle sunne matvaner hos barn. Med vår travle livsstil sterkt avhengig av raske og rask mat, er overvektige barn på vei oppover. Fedme er ofte en vei til kroniske sykdommer som diabetes og høyt blodtrykk. Forberede sunne måltider og utdanne barn om sunne matvaner bør prioriteres hjemme. Planting av frø for å spise sunt i barna i sine formende år, fordeler dem i mange år fremover. Et Munch tatt i dag, blir til en vane å spise for livet. Her er noen ideer til å utvikle sunne matvaner i barna

Du trenger:. .
Sunn mat
Målekopper.


en.
Model sunne matvaner selv, og dine barn vil følge etter. Og lære ved å spise en sunn frokost, etter blod-sukker-kontroll, spise fem porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag, og bruke porsjonskontroll.
To.
Sunn mat starter med de mest viktig måltid på dagen, frokost. Serverer en sunn og deilig frokost er lettere å gjøre enn noe annet måltid på dagen, og hjelper barna det bedre på skolen.
tre.
opplyse dem om viktigheten av protein, og de ulike matvarer som inneholder næringsstoffer. Øv blod-sukker kontroll tidlig ved å servere karbohydrater proporsjonalt med protein. Barn er mye mer i harmoni med kroppen sin enn voksne, vil lære å knytte disse kombinasjonene med metthetsfølelse.
Fire.
Inkluder fem ikke-valgfrie porsjoner frukt og grønnsaker hver dag. Ta dem til supermarkedet produsere delen for å veilede dem gjøre sine egne valg, og verve deres hjelp i forberedelsene grønnsaker er bundet til å få dem begeistret spise frukt og grønnsaker.
fem.
Lær dem om porsjonsstørrelser. Barn utsatt for begrepet supersizing, faller for lokke av større del størrelser. Få frem målekopper, og gi dem en næring (og matte) leksjon om perfekt porsjoner.

Tips og advarsler


 • Spis som en familie.
 • igjen en lite rom for godbiter i kostholdet.
 • Ikke diktere din egen liker og ikke liker på barna dine.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------