Stilling: helse > smerte >

hvordan bestille briller på nettet

  . Bestilling briller på nettet er en fin måte å finne de rammer som du ser etter så vel som en mulighet til å spare litt penger

trenger Du:
En gjeldende visjon resept
. Et kredittkort.


en.
Du må først få resept før du kan bestille briller på nettet. Hvis du har hatt en nylig eksamen, bare spør optikeren din. Hvis du ikke har hatt en eksamen nylig, kan du ofte finne gratis eller lave kostnader eksamener i "kiosk" type Optometry operasjoner funnet i shopping kjeder som Sears, Walmart, eller Sam's Club.
to.
Når du skaffer deg resept, forskning et anerkjent selskap på internett. Vanligvis et søk på Yahoo eller Google vil produsere noen anerkjente selskaper på den første siden av søkeresultatene.
Tre.
Forskning selskapene videre ved å lese punktet "FAQ" som ligger på de fleste organisasjonens nettsted. Vær spesielt oppmerksom på sin politikk om avkastning. Hvis du trenger å returnere glassene, vil du være i stand til å gjøre det uten straff.
Fire.
Som du ser gjennom rammene som tilbys, må du legge merke til den detaljerte målinger av rammer og linser. Du bør ha en ide hva størrelse passer best til ditt ansikt og butikken deretter.
Fem.
Når du er klar til å bestille, vil du bli pålagt å e-post eller faks en kopi av resept for å nettsiden. Mange steder vil selv kontakte Øyenlegen hvis de har spørsmål angående din resept.
6.
Nå fullføre bestillingen med nettstedets online sjekk ut og gi dem med kredittkort og shipping informasjon . Skriv ned din ordrebekreftelse og vente på nye briller for å få i posten.

Tips og advarsler


 • alltid gjennomgå bedriftens retningslinjer for personvern, for å sikre at personlige opplysninger behandles konfidensielt.
 • aldri gjøre forretninger med en organisasjon på nettet som ikke tilbyr en sikker betalingsprosessen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------