Stilling: helse > smerte >

hvordan du bruker en Solseng trygt

  Få en sikker brunfarge fra en tanning bed kan være litt av en selvmotsigelse, ifølge en rekke medisinske studier. Mange organisasjoner, inkludert American Cancer Society og National Cancer Institute, har konkludert med at solarium øker risikoen for hudkreft, særlig melanom. Men, hvis du er fast bestemt på å bruke en Solseng, er det en rekke ting du kan gjøre for å minimalisere risikoen

Du trenger:.
Elektronisk tilgang
. kartotekkort.
klebende side markører eller flagg.
vegg kalender.


en.
Begrens din tid i solarium. Jo lenger du bruker på en Solseng, jo større er risikoen for solbrenthet og hudskader. The US Food Drug Administration (FDA), den statlige etaten ansvar for å regulere innendørs tanning industrien, anbefaler at Solseng brukerne begynner med korte Soling og begrense bruk av solarium for å ikke mer enn en gang i uken.

to.
Sørg for din salong følger FDA forskrifter. Alle solstudio er pålagt å legge inn sine lisensiering dokumenter i en offentlig område, så det er enkelt å sikre din tanning salon er lisensiert av de rette myndigheter. FDA krever at alle solarium har timere, advarsel etiketter, nødstopp knapper og en tidsplan for anbefalt eksponering ganger for din hudtype.
Tre.
Evaluer anlegget. Alle solstudio skal utdanne sine klienter om risikoen forbundet med solarium, og deres medarbeidere bør kreve at du fyller ut en medisinsk spørreskjema. Noen medikamenter har en tendens til å øke risikoen for solbrenthet, så vil denne informasjonen bli viktig for personalet å kjenne som de vurdere huden din og anbefale tidspunktet og frekvensen på Solseng bruk. Dessuten er det viktig å vurdere renhold av anlegget. Hver Solseng skal rengjøres etter hver bruker; spørre de ansatte til å sørge for at de følger denne praksisen
4
Bruk alltid beskyttelsesbriller. . . UV stråling kan skade øynene dine og øke risikoen for å utvikle grå stær, ifølge Health Physics Society. Alle anerkjente solstudio skal gi vernebriller for å beskytte øynene dine mot UV-stråling fra solariet.
Fem.
Bruk en leppe produkt, for eksempel en leppepomade, som inneholder solkrem. Huden på leppene er tynnere enn resten av kroppen din og ikke brun, så det er viktig å beskytte leppene mot solbrenthet mens du bruker en tanning bed.
6.
Fukte regelmessig . Solarium kan bidra til tørr hud, så pass på å bruke en vanlig fuktighetskrem for å holde huden myk og fuktet. Mange innendørs solstudio anbefaler fuktighetsgivende umiddelbart etter bruk av en tanning bed.
7.
Vurder sunless tanning produkter. De fleste innendørs solstudio nå tilby populære spray-on tanning boder som gir en falsk, men realistiske, tan uten eksponering for UV stråling. Dette er definitivt den sikreste måten å oppnå en brunfarge uten risiko presenteres av innendørs soling senger.

Tips og advarsler


 • The American Cancer Society har fastslått at Solseng brukere er åtte ganger mer sannsynlig å utvikle melanoma-den dødeligste formen for hudkreft-enn folk som ikke bruker solsenger. Selv sjelden bruk kan øke risikoen, ifølge studier utført av National Cancer Institute. Major kreft organisasjoner som American Cancer Society og National Cancer Institute anbefaler å unngå solarium og ved hjelp av kunstig soling produkter som et alternativ. Hvis du er fast bestemt på å bruke en Solseng, ta forholdsregler, begrense din tid i senger og gå til legen regelmessig for hudkreft visninger.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------