Stilling: helse > smerte >

hvordan du får mest mulig ut av en lege besøk

  Når vi oppsøker lege, ønsker vi å sikre at vi maksimere besøke for å få mest mulig ut av vår tid der. Besøk til legen kan bli dyrt, spesielt hvis du ikke har forsikring. Tipsene nedenfor vil hjelpe deg å få mest mulig ut av ditt besøk til legekontoret

Du trenger:. .
Pen
Paper.
Computer Access.


en.
Du gjorde tilsetting for en grunn, så sørg for at du skriver årsaken og detaljene om den grunn ned. Samtidig er du skriver det ned, skriv ned alle de symptomene du har, selv om de ikke virker relatert til den aktuelle sykdommen. List da symptomet startet så vel som alvorlighetsgraden.
To.
Mens lage listen, også skrive ned eventuelle spørsmål du har for legen din. Ved å skrive dem ned og få dem med deg, vil du huske å be dem om å få de svarene du søker.
Tre.
Gjør hjemmeleksen før du besøker legen. Forskning symptomene dine på nettet og har noen ide om hva testene må kanskje kjøres av legen din. Leger foretrekker informerte pasienter som stiller gjennomtenkte spørsmål.
Fire.
Enten ta med alle dine nåværende medisiner med deg for å avtale din, eller lage en liste over dem, bivirkninger du opplever at du vil snakke med legen om, og lage en notasjon hvis de trenger å bli etterfylt av legen din. Dette vil spare mye tid i avtalen, og vil sikre at posten er nøyaktig.
Fem.
Når du er på avtalen, bruke lister du har opprettet for å diskutere aktuelle medisinsk problem, og eventuelle spørsmål du har. Legen din bør ta seg tid til å forklare din diagnose, eventuelle prøver som kreves, og behandlingsplanen. Hvis legen forsøker å skynde på deg, ikke la ham /henne. Hvis de fortsetter å forhaste deg, eller at de ikke tar seg tid til å svare på spørsmål og forklare ting til deg, så er det på tide å finne en ny lege, en som vil bruke nødvendig tid med deg. Husk at du betaler for besøket og bør forvente å få det du betaler for.
6.
Slutt, er det vanskelig for en person å iblant fange alt legen har å si eller å tenke på alle de spørsmål som trenger å bli spurt i en diagnose. Av den grunn, ta en betrodd venn eller familiemedlem med deg. De kan være din andre sett med øyne og ører. De kan selv ta notater for deg slik at du kan se dem når du kommer hjem.

Tips og advarsler


 • Hold notater for hver lege besøk så du har dem å referere til senere.
 • Du betaler for din lege besøk, så sørg for at du får det du betaler for å motta.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------