Stilling: helse > smerte >

hvordan du har det gøy før å bli gravid

  Etter gifte mange par har en plutselig trang til å bli gravid. Det er imidlertid veldig viktig for familien dynamiske for folk å ha det litt gøy før man går gravid. Når en baby kommer inn i bildet vil det ta tid før livet vil virke normalt igjen. Her er noen enkle tips om hvordan du har det gøy før å bli gravide

Du trenger:.
Yourself


en
Kom deg ut og dato. . . Selv om du er gift er det viktig å fortsette å date hverandre. Ta en masse turer, gå på kino, nyte middager ute. Når en baby er født du ikke vil være så i stand til å gjøre alle disse tingene. Gjør dem nå til å ha det gøy før å bli gravide
2
Gjør noe vill og gal du aldri har gjort før å bli gravide,. . Fallskjermhopping, BASE hopping, eller strikkhopping. Gjør noe som innebærer en beregnet mengde risiko, den type risiko du ikke har råd til å ta når du blir gravid og får barn.
Tre.
Travel! De fleste er ikke like sannsynlig å reise når de blir gravide og får barn. Travel overalt du har råd og har alltid drømt om før å ha det gøy før å bli gravid.
fire.
Slapp av på sofaen kos med dine søte. Når en skrikende bunt av glede kommer inn i livet finner du mindre tid til å nyte en rolig kveld alene med din ektefelle. Det høres kanskje ikke ut som en fin måte å ha det moro før å bli gravid, men etter at barna er født vil du forstå nøyaktig hvor mye "gøy" det kan være.

Tips og advarsler


 • Lag en liste over mål for ting å utrette før å bli gravid. Dette vil bidra til å eliminere noen beklagelser.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------