Stilling: helse > smerte >

hvordan du kan hjelpe barnet å bygge sterke bein

   Osteoporose er et vanlig problem særlig blant kvinner. Konsekvensene av osteoporose kan være alvorlige, blant annet benbrudd og skjelettlidelser misdannelser. Dette er sannsynligvis ikke det scenariet du ville ønsker seg for barnet ditt når han eller hun blir eldre. Den viktigste tiden å begynne å bygge sterke bein i barndommen og ungdomsårene. Nesten nitti prosent av beintettheten er nedfelt i denne tidsperioden, og hvis et barn kommer inn i voksenlivet med lav bentetthet, vil det bli vanskeligere for dem å unngå problemer senere i livet. Tiden for å bygge sterke bein i barndommen. Hvordan kan du hjelpe barnet ditt å bygge sterke bein å unngå bein sykdom senere i livet
en
bygge sterke bein:. Optimal ernæring
De to viktigste ernæringsmessige komponenter for å bygge sterke bein er kalsium og vitamin D. Av spesiell bekymring er det faktum at de fleste barn ikke får nok vitamin D. Heldigvis vitamin D-problemet kan enkelt løses ved å ha barnet komme seg ut i direkte sollys i ti minutter om dagen på seg en kort shirt. Andre kilder til vitamin D er vitamin D tilsatt melk og fet fisk som laks som skal legges til kosthold når det er mulig. For å unngå å utsette barnet for antibiotika og veksthormoner i konvensjonell melk, velg økologisk melk tilgjengelig fra de fleste naturlige matvarer markeder.
Den beste kalsium kilder er meieriprodukter som melk, ost og yoghurt. Barn trenger alt fra 500 mg. av kalsium per dag opp til 1300 mg, avhengig av alder. Hvis barnet ditt er laktose intolerant, få nok kalsium i kostholdet kan være mer av en utfordring. Ett alternativ er å gi barnet Lactaid melk som har laktase enzymet er nødvendig for fordøye laktose som finnes i melk
2
bygge sterke bein:. . . Øvelse

Med barn i denne generasjonen er mindre aktive enn tidligere generasjoner, blir beinhelse enda mer av en bekymring. Få ditt barn involvert i en vektbærende idrett i tidlig alder og oppmuntre ditt barn til å være aktiv i motsetning til å se på TV og spille dataspill. Hvis barnet ikke er interessert i lagidrett, vektløfting, løping, og hoppe roping er tre aktiviteter som kan bidra til å bygge bentetthet. Det kan bidra til å få hele familien involvert slik at barnet dyrker god helse vaner tidlig. Du trenger bare én sjanse til å hjelpe barnet å bygge sterke bein som vil vare livet ut. Trening er en viktig komponent for å bygge sunne bein som vil motstå sprekker når han eller hun er eldre.
Tre.
Som du kan se, bygge sterke bein starter tidlig. Hvorfor ikke ta noen skritt for å sikre at barnet kommer inn i voksenlivet med sterke, elastiske bein?
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------