Stilling: helse > smerte >

hvordan du kan hjelpe brudepiker ned i vekt før et bryllup

   Så, du er engasjert. Gratulerer! Det er færre ting mer spennende enn å forberede for den store dagen. Når du har valgt din brudepiker og kjolene deres, kan du begynne å høre snakk om å måtte gå ned i vekt. Et bryllup er en stor prøvelse, og dine venner kan velge den store dagen som motivasjon til å kaste pounds de har vært meningen å slippe for noen tid. Her er noen tips for å gjøre det til en morsom affære som vil bringe dere alle tettere og forene deg under felles mål om å få plass til bryllupet.
en.
Gi helse-og fitness ressurser for brudepiker for å få nyttige og personlig informasjon. Spør dem om hva de sliter med mest, og gir trykt materiale i forhold til det aktuelle emnet.
To.
Bli ansvarlighet partnere med brudepiker. Noen ganger folk vet hva de skal gjøre, de bare trenger noen å sjekke inn med fra tid til annen. Vær den slags vennen til brudepiker. Til gjengjeld ber dem om å holde deg ansvarlig for hva kortsiktig helse og fitness mål du setter for deg selv.
tre.
Omgås på restauranter med sunn meny valg. Din høye forhåpninger til å spise sunnere, gå ned i vekt og komme i form kan bli slått raskt hvis du har avtalt å møte og /eller henge ut en plass med bare stekt mat på menyen. Vær oppmerksom på hvor du er vert for ferierende med brudepiker å sørge for at de ikke vil bli tvunget til å overdrive i veien for kalorier. Akkurat som du ikke ville invitere en person som bare slutte å røyke til en bowlinghall full av røyk, være like omtenksomme med brudepiker.
fire.
Bestill i fra friske restauranter bare hvis brudepiker er også co-arbeidere. Hvis det er din tur til å foreslå et sted å bestille lunsj fra, foreslå noen alternativer med mange sunne alternativer på menyen. Bedre ennå, foreslår en sunn Potluck gang per uke i stedet for bestilling ut. Emballasje lunsj er vanligvis billigere og sunnere enn å bestille inn
fem.
Øvelse sammen. Sette pengene der munnen din er og få flytte med gal venner til å hjelpe dem ned i vekt. Noen mennesker er mer sannsynlig å trene hvis de har en villig partner. Være at moro fitness venn som er villig til å gå en tur eller jogge når brudepiker ikke føler seg opp til det. Du kan selv midtstille sosialisering rundt trening i stedet for stillesittende aktiviteter som å henge på en restaurant.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------