Stilling: helse > smerte >

hvordan finne et rehab senter i New York

  Hvis du er ute etter en alkohol eller narkotika Rehab Center i New York, har du kommet til rett sted. Her er en guide til de beste stedene å lete for å finne narkotika eller alkohol rehab senter som dekker dine behov

Du trenger:.
En Internett-tilkobling


1
Besøk elektroniske kataloger på rehab sentre. Nettstedet About. com har en liste med rehabilitering og behandling sentre i New York. Den grupper dem ved plassering og deretter gir hver enkelt et kort sammendrag.
To.
Hvis du ikke finner det du trenger på About, Theagapecenter. com har en stor liste over nettsteder for rehab sentre i NY i alfabetisk rekkefølge, men i motsetning Om, betyr det ikke har anbefalinger.
tre.
Hvis ovennevnte ikke er tilstrekkelig fordi du eller en elsket en trenger personlig hjelp med en gang, har området Recoveryconnection. org flere forskjellige telefonnumre å ringe for å gi deg informasjon om en rehab senter i ditt område i New York.
fire.

Nettstedet Addiction. com også har et nummer å ringe, og inneholder mye verdifull informasjon om ulike typer avhengighet. De selv lar deg skrive inn telefonnummeret ditt og tillate dem å ringe deg. Det er en stor ressurs, og de vet om mange forskjellige rehab sentre over hele New York.
Fem.
Det er bokstavelig talt hundrevis av forskjellige behandling og rehabilitering sentre i New York for alle typer avhengighet. Prøv å finne en som er riktig for deg eller dine kjære.

Tips og advarsler


 • Nettadressene for disse katalogene er i "ressurser" seksjonen "
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------