Stilling: helse > smerte >

hvordan finne informasjon om urte behandling for sædkvalitet

  Flertallet av menn som lider av ufruktbarhet har en lav sædkvalitet. Å ha en lav sædkvalitet kan være forårsaket av mange faktorer, inkludert: stress, livsstil og fedme. Men siden lav sædkvalitet er ofte forårsaket av miljøfaktorer, er det urte-behandlinger og naturlige metoder du kan bruke til å fremme sperm produksjon. Her er mer informasjon om urte-behandlinger for sædkvalitet
en.
Bruk urte oljer å massere kroppen. Kjøpe urte oljer fra din naturlige matbutikk og massasje kroppen minst en gang i uken. Dette øker blodsirkulasjonen og kan fremme sædkvalitet produksjon.
To.
Vurdere å ta et naturlig supplement for å øke sperm count. Det er mange supplerer tilgjengelig hos din lokale naturlige matbutikk inkludert Sperman. Ved hjelp av disse naturlige produkter har vært affektive i enkelte individer.
Tre.
Ta kosttilskudd som inneholder vitamin C, vitamin B12, vitamin E, sink Arginine og Caritine. Disse ingrediensene er antatt å øke produksjonen av sædceller.
Fire.
Suppler diett med rå solsikke og gresskarfrø. Noen studier hvor som forbruker disse elementene øker fruktbarheten hos menn. Du trenger bare å spise  ¼ av hver dag.
Fem.
Kutte ned på drikke alkohol. Å drikke alkohol påvirker leveren som kan føre til at østrogennivået å øke. Dette fører til en reduksjon i produksjonen av sæd. Ved å redusere alkoholforbruket, vil sperm teller stige.
6.
Reduser stress nivåer. Høyt stressnivå kan redusere sperm teller. Deltar i aktiviteter som yoga og mekling kan være effektive i å senke stress og øke produksjonen av sædceller.
7.
Øke hyppigheten av samleie. En naturlig måte å øke sperm count er å ha samleie hver tredje dag. Dette vil føre til den naturlige produksjonen av sædceller å øke.

Tips og advarsler


 • Fokuser på å miste ekstra vekt. Å være overvektig kan føre til at testosteron og østrogen nivå til å bli ubalansert. Working ut 3-5 ganger i uken og omfatter sunne matvaner kan fremme økt sperm produksjon.
 • Holdes varme bort fra testiklene. Varme opp testikkel området kan føre sædkvalitet dråper. Unngå å ta varme bad, iført trange undertøy og bruk badstuer.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------