Stilling: helse > smerte >

hvordan håndtere morgen pust

   Har kysse din ektefelle i morgen sende en splint opp ryggraden din fordi du lider av morgen pusten? Hvis du har dårlig ånde om morgenen, er du ikke alene. De fleste har dette problemet, i hvert fall til en viss grad. Det er en av de vanligste klagene som har når de våkner opp om morgenen. ? Hva forårsaker morgen pusten og er det noe du kan gjøre for å hindre at det
en.
Det faktum at du lider av morgenen pusten betyr ikke nødvendigvis at du har kronisk dårlig ånde, og risikerer å fornærme folk hele dagen. Dårlig ånde om morgenen er som regel forårsaket av munnen tørke ut over natten slik at anaerobe bakterier til å bygge opp i munnen. Disse bakteriene kan gi svært ubehagelige lukter kjemikalier som samler seg på munnen og tungen som forårsaker morgen pusten.
To.
Hva forårsaker munnen til å tørke ut når du sover? Når du går inn i hvilemodus, din spyttkjertler benytte anledningen til å ta en pause som betyr mindre spytt fyller munnen din. Spytt er en av de beste forsvar mot stygg luktende bakterien som forårsaker morgenen pusten. Når spytt nivåer slipp, er dårlig ånde om morgenen det uunngåelige resultatet. Dette kan være et særlig problem for personer som som sover med åpen munn på rutinemessig basis.
Tre.
Selv om det ikke er mye du kan gjøre for å motivere spyttkjertlene til å pumpe ut spytt mens du sover, er det enkle grep du kan ta for å redusere virkningen av dårlig ånde om morgenen. En av de viktigste er å se hva du spiser og drikker kvelden før. Å drikke koffein produkter kan føre munnen tørr ved å bidra til dehydrering og spise slik offensiv matvarer som hvitløk og løk blir enda mer av et problem når spytt produksjonen synker. Et viktig steg å ta, er å drikke flere glass vann før du går til sengs for å redusere risikoen for dehydrering som kan tørke munnen ut videre.
Fire.
En annen faktor som ofte forårsaker morgen pusten er bruk av medikamenter som gir munnen tørr. Dette er vanlig med noen anti-depressiva, blodtrykk medisiner, og antihistaminer. Selv om du ikke bør avslutte noen av disse medisinene uten legens tillatelse, kan du spørre legen din om muligheten for overgang til en annen medisin som er mindre tørking til munnen.
fem.
En av de enkleste løsningene for dårlig ånde om morgenen er å holde en pakke sukkerfri tyggegummi eller mints ved sengen å stimulere flyten av spytt når du våkner opp. Så snart du slår av alarmen, kommer for tyggegummi eller mints og tygge i flere minutter. Du vil merke umiddelbar forbedring. Etter å ha fått ut av sengen, drikk et glass vann til videre hydrat deg selv og skylle ut noe av munnen bakterier.
6.
Selvfølgelig vil du ønsker å besøke tannlegen jevnlig til sørg for at tennene og tannkjøttet er helse. Ellers morgenen pusten kunne bli til kronisk dårlig ånde. Og du ikke ønsker det.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------