Stilling: helse > smerte >

hvordan komme plast ut av kjøkkenet

  Det har vært mye buzz i det siste på nyhetene om farene ved BPA-det kjemiske stoffet i plast som er så farlig for oss. Med en liten bit av planlegging, kan du gå plast uten på kjøkkenet ditt! Spar din helse

Du trenger:.
Rustfritt stål vannflasker
Glass mugger.
Bred munn mason krukker.
Voks papir sandwich poser, eller enda bedre, vaskbare sandwich matter.


en.
Go green med rustfritt stål vannflasker. Ingen flere plastflasker hopet seg opp på en søppelfylling! Pass på å kjøpe et kjent merke, og sørge for at det ikke er aluminium, men 100% rustfritt stål. Disse flaskene er fantastiske, og selv holde drikke kald! De er gjenbrukbare og solid, og hindrer petroleum fra å bli brukt til å lage mer plast vann flasker. Baby sippee kopper finnes også i rustfritt stål! Ser på nettet!
To.
Kast ut alle de gamle plast beholderne du lagre mat i! Jeg fant mason krukker er den perfekte maten beholderen. Bred munn krukker lett hold venstre over fersk frukt, løk, og dabs av matrester. Du kan også trygt varme opp maten i mikrobølgeovn i lokket-mindre mason krukker. Store mason krukker kan holde makaroni og ost, suppe, nesten hva som helst!
Tre.
Bruk voks papir sandwich poser for lunsjer. Enda bedre, ser på mat bur eller økologisk mat butikker for "safe" voks papir sandwich poser. Bedre fortsatt er duken sandwich wraps. Disse så kult, de kommer i forskjellige farger og du kan kaste dem i vaskemaskinen. De er gjenbrukbare, lage mindre søppel.
Fire.
Pass på å utnytte glass lokk som kommer med gryteretter, i stedet for plast brytes. Noe veldig sparsommelig og grønt jeg lærte mens han bodde i Sør-Amerika, over 20 år siden, var å bruke en plate som et lokk for boller av rester! Dette er praktisk talt gratis, grønt, hendig og gjenbrukbare!
Skuring sparsommelighet butikker for små glass eller rustfritt stål skåler, slik at barn ikke bruke plastskåler. Mens det, se etter små glass glass for barn, eller bruke gelé krukker for briller. Jeg har sett mange en restaurant serverer drikkevarer i glass til kunder!
Bruk glass sirup mugger å lagre pannekake sirup i. Du kan varme den i mikrobølgeovnen, bruke det, og returnere det til kjøleskapet! Mindre plast eksponering! Barna vil elske å ha en lignende mugge som IHOP! (Ingen metall i mikrobølgeovnen though!)

Tips og advarsler


 • Motta rustfritt stål kokekar, for eksempel skjeer, spatler, etc.
 • Rustfritt stål matpakker er tilgjengelige (se lenke under)
 • Aldri varme mat i plastbeholdere i mikrobølgeovnen. Overføring mat til et glass eller keramiske container. (Det er her murer krukker slik at endequately passer regningen-butikken, varme og spise matrester, alt i samme container!)
 • Dekk aldri mat med plastfolie mens i mikrobølgeovnen
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------