Stilling: helse > smerte >

hvordan kvalme medisiner fungerer?

  

mageproblemer

Kvalme direkte påvirker magen og kan gjør at du vil kaste opp. Det er egentlig ikke betraktet som en sykdom, snarere er det et symptom på noe annet som skjer i kroppen. Likevel er det medisiner som kan hjelpe dempe kvalme.

Årsaker til Kvalme

Årsaken til kvalme er ikke begrenset til én faktor, men det er ofte assosiert med bevegelse. Lang og humpete bilturer eller reiser med båt på høy-hevelse vannet kan forårsake kvalme. Dette skjer fordi øynene kan noen ganger se bevegelse som er forskjellig fra den faktiske bevegelsen til kroppen din. Dette gjelder spesielt med underholdning ritt, som kan være laget for å forårsake dette.

Drug interaksjoner, bivirkninger og medisinske tilstander kan også forårsake kvalme. Listen over medisinske tilstander er nesten ubegrensede. Behandlinger som kjemoterapi og generell anestesi har vært kjent for å bidra til kvalme. For gravide kvinner er kvalme ofte referert til som reisesyke.

OTC, Resept og naturlig behandling

Det er flere over-the-counter medisiner som behandler symptomene kvalme. Alka-Seltzer brukes til å behandle kvalme forårsaket av sur fordøyelsesbesvær. Det skaper hundrevis av miniatyr luftbobler som hjelper push magesyre ned fra halsen. Pepto-Bismol hevder å belegge mageslimhinnen med beroligende medisiner. Den brukes til å behandle kvalme forbundet med diaré.

For de som lider av bilsyke-relaterte kvalme, er Dramamine de mest brukte medisiner. Imidlertid er Dramamine også kjent for å forårsake døsighet. En mer avansert formel benytter meclizine som aktiv ingrediens for å redusere denne bivirkningen.

Mange reseptbelagte kvalme medisiner brukes til å behandle andre tilstander, men de kan være foreskrevet for sine anti-kvalme fordeler. De fleste av disse stoffene er reseptpliktige-nivå anti-histaminer. Phenergan er et legemiddel som brukes for å behandle allergiske symptomer, men det kan være foreskrevet av leger for kronisk motion-sykdom lider.

Det er mer naturlig og alternative måter å behandle kvalme hvis du bestemmer deg for at narkotika ikke er for du. Drikker klare, kullsyreholdige drikker som selters vann eller ingefærøl kan hjelpe dempe kvalmende følelser. Unngå også å spise solid mat mens du prøver å behandle kvalme, spesielt fet mat. For sjøsyke, det er spesielle armbånd kalt "hav band" som bruker akupressur. De trykker ned på en nerve mellom håndleddet og albuen som kan gi kvalme lettelse.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------