Stilling: helse > smerte >

hvordan man skal forstå hvordan en fettrik diett kan forandre kroppen din klokke

   Selv om ita er allerede kjent at et fettrikt kosthold øker risikoen for fedme, en ny studie antyder det kan gjøre det delvis ved å endre kroppen din klokke
en.
Du er sikkert allerede klar over at kroppen din har en intern klokke som regulerer de fleste sider ved kroppslige fungerer inkludert søvnmønster, hormon nivåer, og til og med stoffskiftet. Fordi disse indre rytmene er så viktig for å opprettholde god helse, er det viktig at kroppen din klokke bli synkronisert og jevn drift. Forstyrrelser i kroppens rytmer, også kjent som døgnrytme, antas å spille en rolle i en rekke kroniske sykdommer som diabetes og kreft. Naturlig kroppen rytmer er også antatt å være viktig for å opprettholde en normal vekt. Ifølge en fersk undersøkelse, spise en fettrik diett kan forstyrre kroppens klokke, noe som resulterer i en økt risiko for fedme.
To.
Hvordan kan avbrudd av kroppen din klokke øke risikoen for bli overvektige? Ifølge en studie utført på mus, forstyrrer et fettrikt kosthold normal døgnrytme som kan endre en viktig vei som kalles adiponektin signalveien. Denne veien kontrollerer utgivelsen av et hormon som er involvert i fett og sukker metabolisme. Når dette hormonet er endret, kan det føre til fedme.
Tre.
Selv om denne studien ble utført på mus, er det antatt at forstyrrelse av naturlige kroppen rytmer kan spille en rolle i menneskelig fedme . Flere studier har vist at folk som sover færre timer er mer utsatt for å bli overvektig. Søvnmangel er en annen måte at naturlige kroppen rytmer kan endres.
Fire.
Dersom resultatene av denne studien gjelder for mennesker, det kan gi et annet middel som høyt fettinntak føre til fedme. Selv om noen fett er viktig for absorpsjon av vitaminer i tarmen og for normal kroppslig funksjon, vil overskytende beløp bli lagret som uønsket kroppen på hofter, lår og mage regionen. Som denne forskningen forslag, kan et fettrikt kosthold forandre kroppen din klokke som ikke bare bidra til fedme, men også øke risikoen for andre sykdommer som diabetes og visse former for kreft.
Fem.

Den nederste linjen? Hvis du prøver å kontrollere vekten din, kan det være best å begrense fettinntaket ikke bare å redusere kalorier men for å unngå potensielt forstyrre kroppens klokke. Fettet du legger til kosthold bør være umettet seg, særlig enumettet fett som finnes i olivenolje og nøtter, og omega-3 oljer som finnes i fet fisk og linfrø. Det vil være interessant å se om resultatene av denne studien å se på virkningene av et fettrikt kosthold på kroppen rytmer og kroppens klokke vil holde sanne hos mennesker.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------