Stilling: helse > smerte >

hvordan man skal håndtere barnets vondt ben: voksesmerter

   Barn får økende smerter i beina, vanligvis i øvre del av leggen (f. eks, i nærheten av lårene). Det er vanlig å tro blant leger at smerten er et resultat av "slitsomt-out" sine muskler gjennom ulike aktiviteter som involverer løping, hopping, etc. Som voksen, jeg fortsatt får denne gang på en stund. Så, vet jeg hva mitt barn går gjennom når hun indikerer at bena vondt. Dette er IKKE muskelkramper. Det er bare en all-around verke som barnet føler i bena. Så, hva kan du gjøre for å lindre denne smerten? Her er noen tips. . .

Du trenger:.
Child
Voksesmerter.


en.
Utvilsomt den beste tingen å gjøre er å "massere" barnets ben, spesielt den øvre delen. Dette innebærer ikke den typiske massasje teknikker. Det bare involverer klemme. Sett en eller begge hendene på barnets ben og forsiktig, men bestemt klem. Gjør dette kontinuerlig i ca 10-15 minutter. For det meste, skal smerten forsvinne og bør la barnet til å sove, eller i det minste har midlertidig lindring av smerte.
to.
Du kan også prop noen puter under barnets ben å heve dem. Dette ser ut til å hjelpe, men vil kreve en stund før det har noen effekt.
Tre.
Hvis de sårede synes ille nok, du kan også sette barnets bena i varmt vann eller ha ham /henne ta et varmt bad.
fire.
samme måte, du kan også plassere en varmeputen rundt bena for å holde dem varme. Cold ben ser ut til å gjøre vondt verre.
Fem.
Du kan også gi barnet litt smerte medisin (e. g. , ibuprofen), men jeg vil ikke anbefale det, og bare som en siste utvei med legen din godkjenning.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------