Stilling: helse > smerte >

hvordan man skal håndtere sengevæting i barna

   Sengevæting i barn er et vanlig problem at de fleste barna etter hvert vokser. Hera er hva du skal gjøre frem til da
en.
Sengevæting i barn er et vanlig problem som kan være en kilde til frustrasjon for både foreldre og barn. Dette symptomet kan noen ganger alvorlig forstyrre et barns liv når han er ute av stand til å gå til natten slumre partier eller leir for frykt for problemer røpes. Selv om en kilde til forlegenhet for et barn, er det betryggende å vite at de fleste barn vokser dette problemet med tiden. Inntil da, er det noen naturlige måter å nærme seg sengevæting i barna.
To.
Selv om mange foreldre er entusiastiske om å behandle sengevæting i barn, er behandlingen ikke alltid nødvendig med mindre symptom føre til angst for barnet ditt. Selv om reseptbelagte medisiner kan foreskrevet for dette problemet, kan de ha alvorlige bivirkninger. Det viktigste første tilnærming til sengevæting i barna, er å utelukke medisinske årsaker til problemet. Sengevæting kan være forårsaket av en rekke medisinske problemer som spenner fra nyresykdom og diabetes til en enkel urinveisinfeksjon. Barnet bør undersøkes av sin lege, og hensiktsmessige prøver planlagt hvis anbefalt av ditt barns barnelege.
Tre.
Når du har utelukket medisinske årsaker til barnets sengevæting, er neste steg å hjelpe barnet takle forlegenhet av hans sengevæting atferd. Et barn skal aldri føle skam eller skyld for wetting sengen. Dette vil bare øke frykt og angst og kan gjøre problemet verre. Nøkkelen til å hjelpe barnet å overvinne dette problemet er positiv forsterkning, aldri straff.
fire.
Start ved å eliminere koffein fullstendig fra barnets kosthold. Husk at koffein finnes ikke bare i kaffe, men i te, brus, sjokolade, energidrikker, og noen smertestillende medikamenter. Når du har eliminert koffein, redusere mengden væske du tilbyr barnet ditt etter middagen. Disse enkle endringer kan ofte føre til markert forbedring av sengevæting i barna. Det er også viktig å sørge for at barnet urinates før du går til sengs om kvelden. Konstruer en belønning system slik at på nettene barnet ikke vått i sengen, får han et lite tegn, for eksempel en leke eller en stjerne. Dette vil fungere som positiv forsterkning.
Fem.
En annen taktikk for å kontrollere sengevæting i barna er å vekke barnet på forhåndsbestemte tidspunkter i løpet av natten for å lage en tur på do. Selv om dette kan være forstyrrende for søvnen til både foreldre og barn, har det en høy suksessrate når det brukes konsekvent i flere uker. Det er også alarmer designet for å oppdage fuktighet som vekker barnet, spørre dem til å ta en tur på do. Dette er vellykket for noen barn. Det er også noen bevis for at blæretrening øvelser for å styrke blæren muskler kan bidra til å redusere sengevæting i barna.
Seks.
Reseptbelagte medisiner bør bare brukes som siste utvei på grunn av faren siden effekter. Husk at, mest sannsynlig, vil barnet vokse denne tilstanden kort tid. For sengevæting i barna, tålmodighet, forståelse og positiv forsterkning er den beste tilnærmingen i de fleste tilfeller.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------