Stilling: helse > smerte >

hvordan man skiller en gjær infeksjon fra bakteriell vaginose

  Så du fikk en kløe? Burning? Smell? Hva er en jente å gjøre? . Før du kjører ut og kjøpe noen Monistat, les dette først

Du trenger:
Luktesansen Mobiltelefoni. Godt syn.
pH strimler.


en.
Det første du trenger å gjøre er å ta virkelig merke til symptomene dine. Er det kløe? Burning? Smell merkelig? Ta en titt og en eim! Så brutto som dette høres ut, må du ta ansvar og gå av din late baken og ikke bare anta det er en gjær infeksjon. Det kan være bakteriell vaginose (BV), en mer alvorlig tilstand som krever en annen behandling enn over-the-counter gjær medisiner.
to.
Ta en titt på utslipp, hvis det er noen. Hvilken farge og konsistens er det? Hvis det er hvitt og chunky, ikke automatisk anta det er en gjær infeksjon ennå. Endringer i menstral syklusen kan føre til at utslippet til å være annerledes i farge og konsistens. Det er derfor du er nødt til å se på andre kroppslige symptomer dessuten bare utflod. Men, kan hvite, chunky, krem-farget, klar, eller bleke-farget utflod som har selv virkelig super bittesmå klumper i det være en indikasjon på gjær.
Hvis utslippet er grå-farget, eller til og med klar, kan det også være en indikasjon på BV. Les videre for mer hjelp i diagnostiseringen av denne.
Tre.
Lukter det! Det er her brekningsrefleksen kan stille i. Hvis utflod lukter øl eller brød, i tillegg til en merkelig farge eller konsistens, du får nærmere diagnostisere en gjær infeksjon. I motsetning til det mange tror, har en gjær infeksjon ikke lukter fisk! Men BV. Hvis du har en merkelig farget utflod og det lukter som en fisk klekkeriet der nede, holde lesing.
fire.
Neste, merker andre symptomer du har på gang. Gjær infeksjoner kan forårsake brennende, smerter med sex og store kløe. Kløen kan være akkurat i skjedeåpningen (introitus), i anal-området, på vulva og i folder av kjønnsleppene. Det kan også være i alle de ovennevnte sa flekker. Kløe kan variere fra mild til alvorlig. Hvis kløe driver deg nøtter, har du rare utflod og det lukter som brød eller øl (gjær), du sannsynligvis vil ønske å gå kjøpe noen over-the-counter behandling for det.
BV kan forårsake brennende, smerter med sex og litt kløe, selv om mange ganger, er det eneste symptom du har med BV en fishy lukt.
fem.
En annen ting du kan gjøre er å teste din vaginal pH-nivå. Du kan bestille pH strimlene lett nok (jeg fikk litt av eBay), og sjekk dine nivåer. Den gjennomsnittlige vaginal pH-verdien er 4,5. Gjær kan vokse i nivåer høyere eller lavere enn det, så egentlig, når du sjekke pH-nivå, er du på utkikk etter overdreven bakterievekst (BV). Sjekk ut min artikkel om hvordan du kan sjekke vaginal pH-nivå.
6.
For å behandle en gjær infeksjon, vil du ønsker å gå kjøpe noen syv-dagers krem, som, men ikke så praktisk som en engangs dose, fungerer det bedre. Du kan også snakke med legen din om forskriving deg noen Diflucan, en en-gang pille du tar muntlig. Noen ganger kan det hende du trenger en andre-dose en uke senere for å fullt kvitt kroppen av gjær.
For BV, har du noen alternativer. Du må gå og se en doc å sikre at du virkelig har det, for en, og for det andre, du trenger noen form for medisiner, enten resept, eller som en mer naturlig form, borsyre.

Tips og advarsler


 • Jeg er ikke en lege. Jeg kan bare anbefale råd, men jeg kan ikke diagnostisere eller behandle noen medisinske tilstander. Alltid sjekke med ditt doc når du er i tvil.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------