Stilling: helse > smerte >

hvordan ta vare på neglene dine uten å bruke mye penger

  Lær hvordan du kan stelle neglene hjemme, fordi går til spiker butikken hele tiden kan bli kostbart. Ikke bare bør vi vite hvordan å ta vare på våre egne negler uansett, men det sparer også bunter av penger i prosessen! Vi har alle forskjellige daglige problemer som kan koste oss våre negler for eksempel manuelle arbeidskraft, kjemikalier, håndtak og knapper, og idrett. I tillegg til miljø, kosthold og ernæring også bidra til sunne negler. Så les videre for å finne ut hvordan vår familie holder våre negler ser bra dag til dag.

Du trenger:.
Nails (tær eller fingre, kort eller lang)
Olive Oil.
Lotion.
Nail Clippers.
Negl fil.
Emeryboard (3 forskjellige Grits).
Cuticle Nipper.
Vask med varmt rennende vann.
Hand Soap.
Nail Brush.
. . Multi-vitamin


en
Minst en gang i uken: Clip ved behov og fil de skarpe kantene på neglene dine med tre ulike grader av emeryboards-bruker mest grove til de fineste grus. Når glatt, buff kantene og spiker topper. Vedlikeholde kantene vil holde større pauser oppstår og holde stoff fra å få snagged.
2
Minst to ganger i måneden:. Bløt hendene i varmt vann for å myke opp huden forsiktig nappe den døde huden fra rundt kantene på neglene. Dette bidrar til å holde neglene ser bra ut og huden kjennes myk
3
Daily:. . Bruk filen til å rengjøre under neglene. Gni olivenolje inn negler og neglebånd å fukte for 10-30 minutter deretter vaske av. Som du vaske av, børste under og over neglene å vaske av løse spiker partikler eller eventuelle gjenværende lo, skitt, eller død hud. Lotion dine hender og negler å opprettholde mykhet.
4
Daglig:. Helse og kosthold gjøre en forskjell i styrke, farge og tekstur av neglene. Ta en daglig multi-vitamin og analysere kosthold for å holde neglene sunne. Rådfør deg med en ernæringsfysiolog om nødvendig.
Fem.
Ta deg tid til å vurdere denne artikkelen. Med musepekeren, sveve over stjernene som ligger under overskriften /tittelen, og klikk. Jo flere stjerner, jo bedre artikkelen! Jeg ser frem til å lese dine kommentarer nedenfor også. Takk for tilbakemeldingen!

Tips og advarsler


 • Ideelt du ønsker å gjøre dette så snart du oppdager en jaggedness.
 • Når du er ferdig, teste neglene ved å gni over en gammel strømpe for å være sikker på at neglene er klare for verden.
 • Nail styrke, farge og tekstur kan også være påvirket av tidligere traumer og /eller arv, eller lange utbrudd av neglelakk dekning (spesielt mørke eller dype farger).
 • Du kan bruke cuticle myknere å hjelpe scuff off vanskelig cuticle bygge opp
 • rasping spikeren toppene gjør neglene naturlig glans!
 • Ikke nappe neglebånd for tett, eller du vil blø og skabb.
 • Hvis du blør, må du desinfisere med rubbing alkohol eller hydrogen peroxide.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------