Stilling: helse > smerte >

virkningene av søvn hjelpemidler

   Hvis du har problemer med å sove, så kan du være på jakt etter hjelp. En sovne kan være akkurat det å få deg slumring, men før du hoppe i det og begynne å ta noe ment å gi deg en god natts søvn, vil du ønsker å vite mer om søvn hjelpemidler og eventuelle mulige bivirkninger.

Identification

Det er mange sove hjelpemidler på markedet, og alle av dem du lover det beste natts søvn. Med medisinering være en av de mest så å svar på nesten alle problemer vi har, det er nok av valg av medisinert søvn hjelpemidler. Det er til og med kombinasjoner av smertestillende og søvn hjelpemidler tilgjengelig. Sovne medisiner er tilgjengelig i både over-the-counter og reseptbelagte medisiner. Det er også mange naturlige rettsmidler som kan brukes som sove hjelpemidler. Husk skjønt, alle naturlige produkter er fortsatt i stand til å hjelpe eller skade deg, avhengig av hvordan du bruker dem.

Typer

resept sove hjelpemidler inkluderer benzodiazepin sove hjelpemidler, som anses hypnotisk medisiner. I det siste mest foreskrevne søvn hjelpemidler ble barbiturater, som ble funnet å være farlig for mange mennesker, forårsaker depresjon.
Andre resept sove hjelpemidler er kalt ikke-benzodiazepin. De er regnet for å være tryggere for flere mennesker enn benzodiazepin-gruppen av søvn hjelpemidler. Begge disse typer reseptbelagte sove hjelpemidler er ment å behandle søvnløshet. Over-the-counter søvn hjelpemidler er et antihistamin, som er ment å brukes av en og annen kveld når du kan ha en hard tid å sove. De er ikke ment å behandle kronisk søvnløshet. Naturlig rettsmidler inkluderer urte kosttilskudd, slik som Melatonin, noe som bidrar til å øke Melatonin hormonet. Melatonin hormon er det som gjør at du føler deg trøtt.

Effekter

The resept sove hjelpemidler er vanligvis foreskrevet for en kort sikt, for å komme over nedgangen av søvnløshet. Bakgrunnen for kort tids bruk, er at denne type narkotika er veldig lett å bli avhengig av, og også bli ufølsom for, slik at sjansene for å bruke mer for å få samme effekt mer sannsynlig, muligens resultere i en utilsiktet overdose. Over-the-counter søvn hjelpemidler kan ikke være like potensielle problemer som foreskrevet søvn hjelpemidler gjøre, men alt kan bli en vane, så det er lurt å bruke dem kun når det er nødvendig. Noen medisinske fagfolk mener at hvis du har søvnløshet, ville det være bedre for deg å ta en foreskrevet sovne enn en over-the-counter sovne. De eldre, spesielt, må være mer forsiktig med dette og snakke med sine leger før du tar noen sovne. Begge resept sove hjelpemidler og over-the-counter søvn hjelpemidler kan la deg følelsen døsig når du våkner. Det kan være vanskeligere å stå opp om morgenen når du tar denne typen sovne.

Melatonin er et naturlig forekommende hormon, noe som gjør deg søvnig. Det er mange leger som er å foreslå for sine pasienter til å ta melatonin supplement hvis de har problemer med å få sove, gå tilbake til å sove etter å ha våknet opp, eller fortsette å sove når de har sovnet. I motsetning til medisiner søvn hjelpemidler, ikke melatonin ikke la deg følelsen trøtt når du våkner, og det er ingen bivirkninger som vil resultere i avhengighet eller avhengighet.

Advarsel

Uansett hva sovne du velger å ta, aldri ta mer enn anbefalt dose. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om eventuelle virkninger de har på deg, snakk med legen din. Hvis du merker noen allergisk reaksjon eller uønskede bivirkninger begynnelsen, slutte å bruke sovne og ringe legen din. Hvis du bruker en søvn hjelpemiddel, og begynner å føle seg deprimert, forteller legen. Med andre ord, snakk med legen din om noe søvn problemer du måtte ha, og eventuelle effekter du kan ha som ikke er sunt når du bruker en søvn hjelpemiddel.

Potensielle

Sleep har hjelpemidler potensial til å hjelpe deg over en grov spot. De er ment å få deg til hvor du kan sove lett uten dem. Men, bruker dem hver kveld, langsiktig, kan være farlig. Bruke dem med legen din kunnskap og råd er den klokeste måten å bruke sove hjelpemidler. Det vil gi deg en idé om hva han tror vil hjelpe deg mest, samt hjelpe deg å unngå eventuelle problemer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------