Stilling: helse > smerte >

hvordan å håndtere ditt barns tannverk smerte til du kan komme deg til tannlegen

  Min sønn hadde en tannpine i går kveld. Vi visste at vi kunne komme til tannlegen første om morgenen, men midt på natten, ble han i ganske sterke smerter. Vi kunne ikke kjøre ut til butikken, vi måtte gjøre alt vi kunne for å hjelpe smerte med hva vi hadde i huset. Jeg snudde meg til min trofaste venn, eHow. com, å finne de beste hjem middel. Jeg fant en masse nyttige artikler (og noen som var virkelig ikke nyttig!), Men ingen som passer vårt problem direkte. Så jeg deler med dere hva vi lærte, fra en natt med smerter, og fra direkte forklaringer fra tannlegen vår i morges

Du trenger:!
Tanntråd.
Salt.
Varmt vann.
Tylenol.
Advil.


en.
Ulike tannproblemer forårsake forskjellige typer smerter, og det er forskjellige måter å hjelpe til med hver. Du kan ikke være i stand til å fortelle hva som forårsaker smerten: det kunne være et hulrom, en sprukket tann, mat fast mellom tennene forårsaker smerte, en sår tyggegummi, en abcess, eller andre problemer. Midt på natten, da det gjør vondt, vil din viktigste målet være å gjøre det slutter å skade. Start ved bruk av tanntråd. Hvis det er noe litt mat fast mellom tennene, som kan gjøre det vondt. Tanntråd vil få det ut. Deretter børste tennene. De kunne være skade av for mye godteri og søtsaker, og ikke pusser godt nok om natten. Så gi det et forsøk.
To.
Skyll med varmt saltvann. Dette er det viktigste å gjøre for å hjelpe, og du kan gjøre det flere ganger. Husk å minne barna å ikke svelge. Du vil også finne råd til å skylle med en fortynnet hydrogen peroxide løsning, men vår tannlegen sa at dette ikke er den beste måten for et barn. Bedre å holde seg med saltvann skyll.
Tre.
Gi Tylenol for smerte, og veksler med Advil (eller Motrin) som vil bidra med noen infeksjon. I tillegg kan en varm komprimere på kinnet eller kjeve gi lindring
4
Og for et barn, selvsagt gjør alle dine vanlige Momly ting -. . Synge, hold og kos, hjerneslag og kysse, og kjærlighet. Det er den magiske kysse en boo-boo, den virkelig hjelper lindre smerte.
Fem.
Når du gjør det gjennom natten, komme over til tannlegen din så tidlig som du kan å få det dental problem tatt hånd om på riktig måte.

Tips og advarsler


 • Ikke bruk kaldt vann-det vil gjøre vondt verre! Jeg leste en artikkel som sa la hodet i vasken og løpe kaldt vann direkte på den berørte tennene. Vi gjorde ikke prøve dette! Da jeg beskrev dette til tannlegen vår, gjorde en grimase hun og de ansatte!
 • aldri aspirin direkte på et sår tann eller infiserte tyggegummi!
 • Ikke prøv noe alkohol behandling på et barn!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------