Stilling: helse > smerte >

hvordan å håndtere smerte under fødsel sammentrekninger

  Å gi fødsel er en av de mest smertefulle, men givende opplevelse en kvinne noensinne vil oppleve. Målet med denne artikkelen er å hjelpe deg med å håndtere smerte mens i tidlige stadier arbeid før levering. Dette oppnås gjennom avslapping teknikker, visuelle bilder, og en alternativ måte å tenke sammentrekninger
en.
De eneste som bør være i rommet med den vordende mor er de menneskene som hun vil presentere (helst 1-2 på det meste) og medisinske utøvere. Dette vil hjelpe moren slappe av fordi det siste hun trenger er å føle seg presset til å handle på sosialt akseptable måter når hun er i smerte. Utvendig støynivå bør holdes til et minimum. Snu tv, radio, eller noe annet som lager lyd av eller på et minimum.
To.
Velg et minne der du følte deg trygg, hadde det gøy, og /eller avslappet . For mitt sted valgte jeg minnet av å være på stranden med familien min i en liten jente.
Tre.
Ikke la noen snakker til deg mens du opplever rier. . . Du kommer til å fokusere på å redusere smerten så mye som mulig for øyeblikket og folkets stemme kan ende opp irriterende du
4
Denne delen er VELDIG VIKTIG: Tenk på sammentrekninger som hjelpere, som en lagkamerat. Du og dine rier begge har det samme målet-å få den lille ut! I stedet for å frykte det, velkommen sammentrekninger og ros den for å gjøre en god jobb entreprenørselskap. Spenner opp under en sammentrekning vil skade mer, så ta en bevisst beslutning om å slappe av hver eneste del av kroppen. Puste inn gjennom munnen og ut nesen veldig sakte hjelper i avslappende.
Fem.
Her er hva du skal gjøre i sammendraget. Under ditt sammentrekningene, lukke øynene, puste inn og ut gjennom munnen, gå tilbake til et sted der du følte deg trygg, snakk med rier hele tiden din opplever det, velkommen den, takker den kommende fordi det er å hjelpe deg få barnet ut, slappe av hver eneste del av kroppen din. Disse teknikkene virkelig hjalp meg ut.
6.
Husk at alle dine plager har en enorm betale ut. . . En liten bunt av glede! =)

Tips og advarsler


 • Denne teknikken kan ikke fungere for alle. Jeg er ikke lege, var dette bare hvordan jeg behandlet min egen smerte i den tidlige deler av arbeidskraft min.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------