Stilling: helse > smerte >

hvordan å lindre dental smerte fra tannregulering

  Dental klammeparenteser er den beste måten å oppnå rett og vakre tenner. Dessverre, kan de være svært smertefullt. Den dag eller to etter å ha sett en kjeveortoped for å få ledninger endres eller strammes kan være spesielt smertefullt. Det vil trolig kreve spesiell omsorg for å spise, snakke og sove komfortabelt. På grunn av metall maskinvare, kan bukseseler gni mot kinn og tannkjøtt. Dette i sin tur fører til smertefulle sår som stadig forverres. Forebygge og lindre infeksjoner og smerter med noen fremtidsplanlegging.

Du trenger:
Frozen bitering
. Ibuprofen eller paracetamol.
Ortodontiske voks.
Hydrogen peroxide.
Dental lammende gel.


en.
Skyll munnen med utvannet hydrogen peroxide. Hydrogen peroxide vil bidra til å fremme helbredelse hvis du føler et kutt eller irritasjon fra tannregulering. I en liten kopp, bland en del hydrogen peroxide med ¨¦n del vann. Swish i munnen i 30 sekunder til ett minutt. Må ikke svelges. Skyll munnen med kaldt vann etterpå. Hydrogen peroxide er tilgjengelig på ditt lokale apotek eller matbutikk.
to.
Smør irritert området i kjeveortopedisk voks. Ortodontiske voks er vanligvis tilgjengelig gratis på orthodontist lokaler, men det kan også kjøpes på de fleste apoteker. Trekk et lite stykke av voks fra pakken, og varm det med varmen i hendene. Rull voksen inn en liten ball. Plasser voks over maskinvaren som plager deg. Ikke bruk for mye voks, eller det vil ikke bli stående som du snakker.
Tre.
Ta ibuprofen eller paracetamol for å lindre smerten. Prøv å ta to ibuprofen å starte. Når det er tid for neste dose, ta to paracetamol i stedet. Fortsett vekslende hele dagen for å lindre smerten.
Fire.
Tygg på en frossen bitering. Du kan kjøpe freezable biteringer til enhver leketøysbutikk, baby forsyning butikken eller apotek. Plasser bitering i fryseren i en time. Tygge på bitering å lindre smerten.
Fem.
Prøv en munn-numbing gel som Orajel eller Abesol hvis smertene setter inn Plasser gel på fingeren og gni på innsiden av munnen i 30 sekunder. Ikke skyll. Munnen vil føles nummen som om du fikk et skudd for Novocaine. I motsetning til Novocaine, vil munn-numbing gel ikke vare lenge. På nytt hvis smertene kommer tilbake. Følg instruksjonene for reapplication på røret.
6.
Se orthodontist. Hvis smertene er for uutholdelig å sove eller spise riktig, kan maskinvaren på bukseseler være for stramt eller for store for munnen. Hvis følgende trinnene ikke har hjulpet lindre din smerte, vil orthodontist kunne justere tannregulering eller gi en resept smertestillende.

Tips og advarsler


 • Spis myk mat som potetmos, ris og kokte grønnsaker når du opplever smerter.
 • Be orthodontist å kutte din ledninger kortere hvis du kan føle dem grave i kinnene.
 • Hvis klammeparentesene forårsaker du ekstrem smerte, se orthodontist så snart som mulig.
 • Unngå å spise hard mat som pretzels , bagels og harde drops.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------