Stilling: helse > smerte >

hvordan å stoppe smerte fra sensitive tenner

  Hvis du lider av å ha sensitive tenner du vet hvor smertefullt det kan være å drikke en kald drikke, spise varm suppe, puster inn kald luft, eller noen ganger også berøre tennene. Ca 50% av mennesker lider av sensitive tenner, men det finnes måter å stoppe sensitive tenner smerter og trenger du å leve med smerten. Lær hvordan å behandle sensitive tennene smerte, slik at du ikke lenger opplever alvorlig ubehag fra din sensitive tennene

Du trenger:. .
Myk tannbørste
lammende tannkrem.


en.
god munnhygiene for å stoppe Sensitive Teeth Pain
En av de beste måtene å stoppe smerter fra følsomme tenner er å øve veldig gode munnhygiene. Prøv å pusse tennene i minst 5 minutter etter hvert måltid og floss minst to ganger per dag. En årsak til tennene smerte er syre som er forårsaket av plakk og tannstein. Ved å ta godt vare på tennene dine kan du bidra til å hindre smerte fra følsomme tenner.
To.
Bruke en myk tannbørste for å stoppe Pain fra Sensitive Teeth
Hvis du lider av smerte fra sensitive tenner det er svært viktig å børste med en myk tannbørste og børste ordentlig. Hard tannbørster kan føre til mer følsomme tenner smerte og ikke pusser ordentlig kan føre til mer plakk bygge opp noe som fører til mer smerter. Påfør veldig lett trykk når du pusser tennene og børste i en 45 graders vinkel for å hindre mer følsomme tenner smerte.
Tre.
Bruk en tannkrem Made for sensitive tenner
Tannkrem er ekstremt viktig for mennesker som lider av smerter forbundet med sensitive tenner. Se etter en tannkrem som inneholder en lammende agent. Noen gode å prøve er Sensodyne og Proenamel. Begge disse tannkremene bidra til nummen smerte fra følsomme tenner og også bidra til å redusere sensitive tann smerter over tid. Noen tannleger selv anbefaler å sette dette tannkrem på din sensitive tennene over natten for å hjelpe eliminere smerte.

Tips og advarsler


 • Unngå irritanter til sensitive tenner som søtsaker og syrer
 • Rådfør deg med en tannlege hvis sensitive tennene smerte er ekstrem fordi det kan indikere et større problem.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------