Stilling: helse > smerte >

hvordan å ta bort smerte og tann smerter

  Pinen, den dumpe verkende smerter, og absolutt ubehag. Å ha en tannpine kan ødelegge noens dag og hvordan å behandle den er et vanlig spørsmål en apotekerens mottar. Dette er noen tips og triks som brukes til å lindre smerten

Du trenger:. .
Benzocaine
Tylenol.
Ibuprofen.
Aspirin.
Onion.
Hvitløk Salt.
Listerine.


en.
Første ting først, bruke en antiseptisk skylle liker Listerine hver dag. Det vil ikke gjøre noe umiddelbart, men det kan lindre noe av smerten og redusere ytterligere irritasjoner.
to.
Påfør en lammende agent, fortrinnsvis benzocaine 20% (Orajel) på innsiden, utsiden av tannkjøttet og direkte på tann. Dette agent vil bidra til å lindre smerten og gjør området mindre følsom, men ikke eliminere tannpine.
Tre.
Ta Tylenol 1000mg, motrin 400mg til 600mg, eller aspirin 650mg hver 4. -6 timer for å lindre smerten. Hvis smerten er alvorlig, kan du veksle Tylenol med ibuprofen hver 2 til 3 timer. Hvis usikker på noen symptomer, interaksjoner, dose, eller bekymringer kan du snakke med din lokale apoteket.
fire.
Tanken og smaken av tygge en løk kan rive krampetrekninger, men dette kan bidra til å eliminere noen av de bakteriene som forårsaker tannpine. Løk er bakteriedrepende og kan drepe bakteriene forårsaker tann verke.
Fem.
Hvitløk moses med rock salt arbeider langs de samme linjer som en løk. Hvitløk inneholder allicin, som er en sterk antibakteriell, som kan eliminere bakterien forårsaker tannpine.
6.
Bruk et kaldt omslag for å redusere betennelse.
7.

Hev hodet for å redusere presset på området. Tenk gravitasjon, og ved å heve hodet reduseres presset på tannpine området og dermed redusere smertene.

Tips og advarsler


 • Hvis tannpine vedvarer kan du gjøre en avtale for å gå til tannlegen.
 • Ta kontakt med din lokale apoteket for spørsmål, bekymringer, og mulige interaksjoner om disse terapi.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------