Stilling: helse > smerte >

hvordan du kan redusere smerte fra klammeparentesene

  Når du gjør det fryktede besøket til tannteknikeren og få tannregulering strammet det kan føre til at tennene blir sår. Her er et tips som vil forkorte tiden av smerte

Du trenger:. .
Tannregulering
tennene.
tyggegummi.


en.
Hver måned du gjør det fryktede turen til kjeveortoped for å få tannregulering strammet. Hver måned etter besøket at du tenner vil skade for et par dager, avhengig av tennene og størrelsen på ledninger som brukes i tannregulering. Nå er det et middel for den sårhet du føler. De fleste kjeveortopeder vil ikke fortelle deg om dette, men jeg hadde et par av dem som ga meg dette tipset år siden.
To.
Etter justeringen, må du tygge et stykke " ; sukkerfri tyggegummi. Det spiller ingen rolle hva smak eller merke så lenge det er sukker-fri. Du ønsker ikke å tygge tyggegummi regelmessig på grunn av det faktum at med tannregulering du bør begrense inntaket av sukker som du er mer utsatt for hulrom. Så pop at tyggegummien i munnen og tygge unna. Selv om det gjør vondt holder tygge det.
Tre.
Når du spiser dine måltider og børste du tenner og tannregulering, tygge en tyggis. Du bør ha å gjøre dette noe mer enn et par dager før du føler smerten avtar. I stedet for tennene vondt for et par dager etter at en innstramming, bør du være tilbake til det normale selv i løpet av en dag eller to. Den tyggis kleber ikke til tennene og er helt trygt å bruke.
Fire.
Dette lille trikset er spesielt nyttig hvis du nettopp fikk din regulering på. Å jeg husker smerten fra det. Det var 6 uker før jeg kunne spise noe som ikke var most. Applesauce ble min nye beste venn. Selv om tennene vondt ganske mye mer hvis du bare fikk regulering på, vil tannkjøttet trikset også redusere smerten din betraktelig. Før du vet ordet av det, vil du være på vei tilbake for andre besøk til tannteknikeren. Snart vil du få dem av. Tiden flyr når man har det artig, ikke det?

Tips og advarsler


 • Chew en tyggis av gangen så lenge som nødvendig
 • sukkerfri tyggegummi bare
 • Smile stort når du kan spise igjen uten noen smerter
 • manglendepensel daglig kan resultere i hulrom og du ikke ønsker at så bare børste du dang tennene!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------