Stilling: helse > smerte >

hvordan få lindring fra tannpine smerte naturlig

  Du kan ikke kurere et hulrom, infiserte tenner, tannkjøtt sykdom eller andre tannproblemer uten et besøk til tannlegen, men det finnes en rekke effektive virkemidler som gir rask og effektiv lindring fra tannpine smerte. Det er ikke vanskelig og du har utstyr for de fleste av disse tiltakene i kjøkkenskapet

Du trenger:. .
Du finner det meste av utstyret i kjøkkenskapet
Avhengig av hvilket middel du velger du trenger salt vann, is, fedd olje, aktivt kull, kjøleelementer, whisky, peppermynte, hvitløk og rå løk!.


en.
oothache er vanligvis et symptom på et underliggende problem med tennene, tannkjøttet eller kjeve. Hyppigst du vil ha et lite hull, eller noen forfall i en tann som har blitt sensitive. Du kan også ha smittet /betent tannkjøtt eller tenner. Det finnes flere andre årsaker til tannverk inkludert smerte henvist fra bihulene eller noe så enkelt som mat fast mellom tennene.
Alvorlighetsgraden av tannverk smerte varierer fra mild til alvorlig og du kan finne din tannpine smertene kommer og går uten noen åpenbar grunn.
Ikke prøv og diagnostisere problemet selv skjønt, gjør en avtale for å gå til tannlegen. Den sannsynligvis ikke kommer til å være så ille som du forventer og han vil være i stand til å tilby total lindring fra tannpine smerte!
To.
I mellomtiden er det en rekke metoder for å gi midlertidig lindring fra tannpine smerte. Vi har valgt 11 av de mest effektive metodene nedenfor. Du har ingrediensene for de fleste av dem i kjøkkenskap!
Saltvann
Hvis tannverk smerte er mild, skylle munnen med varmt, saltholdig vann kan hjelpe. Dette anbefales etter et måltid hvis du opplever smerter
Floss
Hvis du mistenker at du har mat fast mellom tennene smertefulle prøver forsiktig bruk av tanntråd i området for å prøve og løsne maten.
Paracetamol
sier Nancy munnen og så svelger paracetamol vil lindre tannpine, men det finnes en rekke naturlige tannverk lettelse metodene nedenfor som ikke krever narkotika eller kjemikalier.

Clove olje
Clove oljen har vært brukt i tusenvis av år for å gi lindring fra tannpine smerte. Fedd olje inneholder eugenol, en naturlig smertestillende og antibakteriell propeties. Bland noen dråper ren fedd olje med  ¼ ts olivenolje. Suge en bomullsdott med blandingen og plasser bomull ballen ved siden av tannen. Bite forsiktig ned på bomullsdott hvis tannverk innebærer en molar på baksiden av munnen din. Du kan også male et fedd og bruke pulveret på det berørte området.
Tre.
Whiskey
Swill en liten mengde whisky rundt munnen, og det infiserte området og spytte det ut (eller svelge det!). The alkohol i whiskyen vil gi midlertidig lindring
Ice
Anvendelse is til det berørte området kan nummen tennene, og derfor gi tannpine lettelse. Prøv å ordne isen rundt tennene, og hold den der i noen minutter,
Peppermint
Bruk enten fersk eller tørket peppermynte. Plasser tørket peppermynte blader rundt tennene i 10-15 minutter eller lage et brygg med frisk peppermynte blader og avkjøl. Drikk når lunkne og swill rundt munnen.
Hvitløk
Place 2-3 frø av hvitløk blandet i salt over hulrommet hvis tannen.
Rå løk
Chewing et stykke rå løk i tre minutter vil lette din tannpine og drepe bakterier i munnen din, vil
Wheatgrass
Wheatgrass stopp bakterier fra å reprodusere og bidrar til å trekke bakterier ut av smertefulle området.
aktivt kull
Mix to ts av aktivt kull pulver med akkurat nok vann til å lage en lime. Søk om å stykke gasbind og plass på tann og bite ned. Aktivt kull er tilgjengelig på mange narkotika butikker og naturlig helsekost.

Tips og advarsler


 • Husk ulike metodene fungerer for forskjellige mennesker, prøv et par til du finner en som fungerer for deg. Disse metodene vil bare hjelpe behandle tannverk smerte og gi tannpine smertelindring-de vil ikke kurere problemet, kan bare en tannlege gjøre det
 • !
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------