Stilling: helse > smerte >

urte nevropatisk smerte lindring

   Når du bestemmer på en måte å behandle smerte, er den normale mentaliteten til å ta enten en resept eller over-the-counter smerte medisin og venter for den å arbeide. Mens kjemiske smertestillende er ganske effektive, de har også mange bivirkninger, inkludert mulige leverskader. Heldigvis, det er et alternativ for behandling av nevropatisk smerte, og alternativet er både nonchemical og side-effekt uten

nevropatisk smerte

Ifølge Dr. Jacob Teitelbaum, "Nevropatisk, eller nerve, er smerte forårsaket av en lang rekke problemer som fører til sykdommer-eller skade-nervesystemet. "Det er ingen enkelt årsak til nevropatisk smerte, men snarere er et resultat av andre plager. Ifølge Dr. Teitelbaum," Det kan oppstå fra feil på nerver eller hjernen assosiert med sykdom (f. eks diabetes, lav skjoldbrusk, etc. ), klemt infeksjoner (f. eks, helvetesild /PHN), nerver, ernæringsmessige mangler (f. eks, vitamin B6 og B12), skade (for eksempel hjerneslag, svulster, ryggmargsskader, og multippel sklerose), og medisinering /behandling bivirkninger (f. eks , stråling og kjemoterapi, AIDS medisiner, Flagyl ®). "

Nevropatisk smerte er vanligvis beskrevet som smerte som føles heller brenne, lammende, skyting eller prikking. Det føles slik fordi nervene er feil på en måte som hjernen har problemer med å forstå. Det er også ganske vanlig for smertene å være pågående.

Hvem kan hjelpe

En naturopathic lege kan hjelpe noen som søker en løsning for denne typen smerte. Opprinnelig Sjøfartsdirektoratet vil kjøre en rekke tester for å utelukke behandle tilstander som kan forårsaker smerte. Han vil som regel finne en pasients blod teller, skjoldbruskkjertelen nivåer, vitamin nivåer, og blodsukker /insulin nivåer. Når legen har en nøyaktig bilde av pasientens generelle helse, kan hun finne den beste naturlig behandling ruten å ta.

Herbal behandlinger

Under vare på en NMD, er en aktuell behandling typisk prøvd først. Aktuelle behandlinger er normalt en gjennomtrengende olje fylt med konsentrert urter. Typiske urter for nevropatisk smerte er lavendel, Arnica og Tiger Balm.

Noen ganger muntlig tilskudd kan være nødvendig, for en sterkere behandling alternativ. Muntlig kosttilskudd er oftest enten tørket eller, i tilfeller hvor ekstra styrke er påkrevd, destillert og formet til en pille. Disse tilleggene er enten tas oralt (svelget) eller sublingually (under tungen) avhengig av konsentrasjonen av urten.

Ytterligere Natural regimenter

I tillegg til å tilby urter, vil en NMD også oppfordre kosttilskudd endringer som vil styrke virkningene av urter og bistå i å eliminere noe i kroppen som hindrer nervene fra healing. For eksempel kan det være nødvendig at pasienter fjerne alkohol eller koffein fra kostholdet sitt som disse kjemikaliene direkte påvirke nervesystemet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------