Stilling: helse > ADHD >

hva som forårsaker ADHD hos barn?

  

ADHD Oversikt

Attention Deficit og hyperaktivitet (ADHD) har nylig kommet til medisinske bevissthet som en medisinsk tilstand og er fortsatt dårlig forstått. Hva er minst forstått er hvordan noen barn kontrakt det og andre ikke. Videre ser det ut til at det er en enestående mengden nydiagnostiserte ADHD tilfeller hos barn i dag, sammenlignet med for 50 år siden. Disse faktorene reiser spørsmål av genetiske, miljø-og emosjonelle komponenter i ADHD makeup.

Fysisk Årsaker til ADHD

Mange leger er enige om at ADHD oppstår på grunn av unormal hjernens kjemi, i likhet med mange andre psykiske tilstander. Det er antatt at ADHD oppstår på grunn av hjernen ikke produsere nevrotransmittere, særlig serotonin, ansvar for å lytte og være oppmerksom. Mange leger mener dette er slik fordi de merker en dramatisk bedring i barn som tar legemidler, kalt psychostimulants, som produserer disse signalstoffene. I tillegg skanner Magnetric Resonance Imaging (MRI) og emisjontomografi (PET) viser at de områdene av hjernen som skal lyse opp når du lytter og tar hensyn ikke hos barn med ADHD.

Environmental Årsaker til ADHD

Dessuten biologi, kan ADHD årsaker har en miljømessig komponent. Dette har ikke så mye å gjøre med kostholdet (for eksempel å spise for mye sukker), men understreker hjemme og på skolen som kan forverre symptomene. For eksempel oppstår en ond sirkel ofte når et barn ikke betaler oppmerksomhet i klasserommet og er skjente for det, som får ham til å trekke seg tilbake videre inn i sitt eget skall ut av skyldfølelse og bitterhet. Dessuten, dersom barnet er neglisjert hjemme, kan hans oppførsel gå ukontrollert og forverres i full-blåst ADHD.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------