Stilling: helse > ADHD >

hvordan å stoppe en tenåring fra røyking pot

   Ingen foreldre ønsker å tro at deres tenåringer kan være å bruke rusmidler. Faktum er at selv de mest forsiktige foreldrene ikke alltid kan konkurrere med gruppepress. Tenåringer som er ivrige etter å passe inn med den populære publikum kan ende opp røyking potten fordi vennene deres gjør det eller de bare ønsker å eksperimentere. Hvis du mistenker at tenåringen din bruker pot eller kan være fristet til å gjøre det, må du ta noen viktige skritt

Du trenger:. .
Sterke foreldre ferdigheter
Bestemmelse.
Informasjon.
Utholdenhet.
Kommunikasjon.
Hjelp utenfra, om nødvendig.

Beskytte Teen


en.
Det første du trenger å gjøre er å finne ut om tenåringen din kan allerede være bruke potten. Du kan begynne med ganske enkelt å spørre ham, men hvis du tviler på at han forteller deg sannheten, kan du diskret bestille et hjem dopingtest kit online. Det kan ta opptil fem uker for marihuana for å komme seg ut av systemet, slik at den lett kan påvises i urinen. Mens teen er sannsynlig å balk ved tanken på å være narkotika testet av deg, forklare ham på en kjærlig, men fast slik at dette er for hans gode. Det er svært reell mulighet for at han kan nekte å ta testen, men hvis du forteller ham at det eneste andre alternativet er å ta ham til sykehuset for å få testet, er han mer sannsynlig å bli enige for å ta hjem dopingtest.

to.
Hvis du oppdager at tenåringen din bruker pot, varsle sin skole om sitt narkotikabruk lærere og administratorer kan være på utkikk etter noen indikatorer på at han blir høy før klassen eller innhente stoff fra andre studenter.
tre.
Hvis tenåringen din er ikke på potten, det betyr ikke at han ikke fortsatt er sårbar. Ta sikringstiltak, som for eksempel å finne ut hvem hans venner er, hvem han henger rundt og hvor han går. Har tilfeldig søk i soverommet sitt, ryggsekk og lignende.
Fire.
Oppmuntre tenåringer til å bli involvert i noe positivt, for eksempel spesielle grupper, idrett, band og andre aktiviteter som kan hindre ham fra å bli lei og utsatt for negative påvirkninger.
fem.
Lead ved eksempel. Hvis du misbruker alkohol eller røyke pot deg selv, ikke forvente at tenåringer til å ta deg seriøst når du foredrag ham om onder gjør narkotika.
6.
La teen vite at du alltid er tilgjengelig hvis han trenger å snakke. Hvis du åpner kommunikasjonslinjene, vil han føle seg mer komfortabel med avslørende at han blir presset til å røyke pot eller har prøvd det. Roping og skjenn vil gjøre tenåringer mindre sannsynlighet for å dele ting.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------