Stilling: helse > ADHD >

Hvordan vite når du trenger et kosttilskudd

  . Hvorvidt du trenger å ta et kosttilskudd avhenger av forskjellige faktorer som kosthold, din livsstil, og selvfølgelig noen ting som du ikke kan kontrollere
en.
Her er noen grunner til at du bør vurdere å være en grunn til å ta kosttilskudd ~
en. Din kosthold ~ Du trenger ikke spise en godt balansert kosthold. Selv om du spiser en liten mengde mat hver dag under 1200 kalorier så må du kanskje å ta kosttilskudd. Det begrenser mengden av næring som kroppen din er tidkrevende og behov. Så derfor kroppen din trenger kosttilskudd for å få den næring den trenger for å fungere på sitt beste.
To.
To. Post menopausale kvinne ~ kvinner tap østrogen etter overgangsalderen som resulterer i tap av beinmasse. For å holde skjelettet sterkt en kvinne etter overgangsalderen er foreslått til å ta et supplement. Kalsium og vitamin D er viktig for kvinner i overgangsalderen!
Tre.
Tre. Du røyker eller drikker ~ Vi vet alle at det ikke er bra for oss, men mange av oss det gjøre uansett. Selv om kosttilskudd ikke vil reversere effektene som alkohol og røyking vil gjøre med kroppen din, kan det hjelpe deg.
Fire.
Fire. Du er gravid eller prøver å bli gravid ~ Selvfølgelig bør du rådføre deg med legen, men de alltid forskrive en gravide kvinner med prenatal vitaminer. I løpet av denne tiden kroppen din er absorbere alle næringsstoffene den kan for barnet ditt, så du må ta vitaminer for helsen din.
Fem.
Fem. Du har helsemessige problemer ~ Det er flere helsemessige problemer som legen din kan foreslå for deg at du tar noen form for supplement. Går til legen din og spør dem hva de foreslår er viktig å sørge for at du tar de riktige vitaminer kroppen trenger på grunn av eventuelle helsemessige problemer.
6.
6. Din alder ~ Jo eldre du blir, jo mer må du sørge for at du får riktig ernæring kroppen din trenger. Mange folk ikke får nok kalsium deres ben og tenner trenger. Det er også andre faktorer som du alder vil spille på hvorhen eller ikke bør du ta vitaminer. Spør legen din hva de foreslår som kosttilskudd for deg.
7.
7. Hvis en vegetarianer ~ Vegetarianere har ofte ikke får tilstrekkelige mengder jern, kalsium og andre vitaminer i kostholdet. Å sørge for at kroppen mottar alt den trenger når du vegetarianer er viktig og det er måten du bør ta vitaminer.
8.
8. Bare for forsikring ~ Hvis du ikke er sikker på at du spiser alt som kroppen din trenger da å ta et kosttilskudd kan lette ditt sinn.
9.
Hvis du spiser en godt balansert kosthold og trene regelmessig så du ikke trenger å ta et supplement. Det er alltid best å snakke med legen din før du starter noen diett eller kosttilskudd.

Tips og advarsler


 • Ta kontakt med legen din før du starter noen kosttilskudd
 • Hvis i tvil alltid snakke med legen din først!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------