Stilling: helse > ADHD >

Slik velger du et hospice gave

  Velge riktig gave til en hospice pasient er neppe enkelt. Det kan være nesten like vanskelig som å gjøre beslutningen om å gi en gave i det hele tatt. Hospice omsorg er slutten av livet omsorg og gaver er klart midlertidige. Som sådan, omsorg bør tas for å velge en gave som er meningsfulle og /eller nyttig. Vurder forbruksvare gaver eller gaver som kan brukes, donert, selges eller avhendes etter at pasienten passerer. Den nærmeste familie vil ha nok å stri med, tenderer til nyere gaver kan føre til ytterligere og unødvendig sorg. . Les videre for å lære mer

Du trenger:
Forbruksvarer som saft og godteri
. Lotion.
Leppepomade eller gloss.
Gjenbrukbare vannflaske.
Tepper, sokker eller slitasje.
Digital ramme og kompatibelt minnekort (r).


en.
Velg en forbruksvare gave. Sett sammen en liten kurv med godsaker å spise eller drikke. Et utvalg av små juice flasker, hard candies og ferdighus pudding eller gelatin vil gi en viss mengde næring.
To.
Betrakt en praktisk gave i stedet. Hospice pasientene ofte kamp dehydrering og dens symptomer. Moisturizing lotion, leppepomade eller klar glans og en gjenbrukbar vannflaske er alle gode valg. Flavored sportsdrikke kan også bidra til å gjenopprette viktige næringsstoffer som pasienten ikke kan få.
Tre.
Velg en "trøst" gave. Myke tepper, sokker eller luer laget av fleece eller flanell kan bidra til å holde pasienten varm uten å irritere sensitiv hud. Myke vev eller lommetørklær kan gjøre tørket vekk tårer eller dryppende neser en mindre smertefull oppgave.
fire.
Kombiner planter og silke blomster til en floral arrangement. Velg en hardfør grønn plante som ikke vil påvirke allergi og spre fargerike silke blomster som ikke blekner eller kreve oppmerksomhet i løpet av hospice perioden hele ordningen.
Fem.
Gi gave venner og familie. Kjøp en digital ramme og et kompatibelt minnekort. Fyll minnekortet med bilder av venner og familie slik at pasienten kan føle deres tilstedeværelse selv når de ikke rundt.

Tips og advarsler


 • Mange digitale rammer vil spille av musikkfiler fra minnekortet. Vurder å legge noen av pasientens favorittsanger.
 • Kjøp en andre kompatibelt minnekort og fylle den med bilder av pasienten i lykkeligere tider. Familien kan ønske å bruke den digitale rammen til å vise bilder av den avdøde under begravelsen, og ha et minnekort klar vil lette byrden med å skanne gamle fotografier.
 • Bruk bilder hvor personene smiler og lykkelig. Gretten utseende bilder har potensial til å få ned eller trykk på pasienten.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------