Stilling: helse > ADHD >

hvor å fjerne og hindre hudormer

  Blackheads er vanligvis dannet fra blokkering eller tilstopping av huden porene fra akkumulert smuss eller fra kroppens naturlige oljer som har vært fanget i porene. Vanligvis en tilstoppet pore danner en whitehead som gradvis blir svart som mer skitt er fanget. Denne artikkelen vil vise deg noen måter å fjerne og hindre hudormer

Du trenger:. .
Pinsett
varmt vann.
blackhead remover.
ansikts dampskip.
ansiktsmaske.


en.
En måte å fjerne hudormer er å bruke en sterilisert pinsett til å dra ut blackhead skjemaet porene. Det er best å åpne porene i ansiktet enten ved hjelp av en ansikts dampbåt eller ved å plassere en varm klut i ansiktet i noen minutter. Dette vil hjelpe deg til å trekke ut hudormer mye enklere.
To.
Kjøp en blackhead remover fra lokale apotek. Dette er en tynn lang metal instrument som har en liten løkke i den ene enden. Du plasserer løkken på svart hode og legge trykk på det og dette vil presse blackhead ut av pore sin. Rengjør området umiddelbart med alkohol tørk for å lukke pore.
tre.
bruke munnbind kan også bidra til å fjerne hudormer og forhindre dem danner dannes i første omgang ved å opprettholde en sunn ren hud. Dette vil redusere hindre at porene skjemaet fyller opp med skitt eller olje.
Fire.
Å unngå hud risikoen for å få hudinfeksjoner og utslett, bør du alltid bruke sterilisert rent utstyr eller vaske hendene riktig før du berører ansiktet ditt, og før klemme på hudormer. Etter at blackhead er ekstrahert må du rense området og lukke pore ved å tørke huden med alkohol våtservietter eller vaske det med såpe og vann.
fem.
ta varme dusjer og /eller ansikts dampende en gang i uken vil holde ansiktet rent og fri for hudormer.

Tips og advarsler


 • Denne artikkelen er ikke skrevet for å erstatte eller bytte søker medisinsk hjelp danne din egen lege eller profesjonelle helsepersonell.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------