Stilling: helse > ADHD >

hvor å hindre sove-forstyrrende støy

  Uvelkomne lyder, fra en partnerens snorking med trafikken på en nærliggende motorvei, kan ødelegge søvnen. Hjernen kan oppfatte dem som trusler selv i søvne og slå på kamp-eller-flight respons. Blodtrykk, pust og hjerte priser stiger. Selv om du ikke vekke, er søvnen forstyrret og du kan lide neste dag. Hvis lukke et vindu er ikke nok til å blokkere søvn-forstyrrende lyder fra soverommet ditt, kan du prøve disse trinnene nedenfor

Du trenger:.
Room fan
Hvit støy maskin.
Lyd-conditioning maskin.
Music.


en.
Slå på "hvit støy", den slags bakgrunn lyd som inkluderer et bredt spekter av frekvenser, og er hørbar uten å bli uharmoniske. Et rom fan produserer utmerket hvit støy. Du kan også stille en FM-radio til en tom kanal for den rette effekten.
To.
Kjøp en dedikert hvit-støy maskin. De kommer i enkle eller doble hastigheter og produsere en lyd som susende luft. Forvent å betale rundt $ 50 online eller i en dvale spesialitet butikken.
Tre.
Kjøp en "lyd-conditioning maskin" som produserer jevn, beroligende lyder som minner om regn, vind, surfe og hjerteslag. En lyder selv som en natt i jungelen. De fleste koster rundt 100 kr.
Fire.
Play myk musikk. Soft New Age musikk er sannsynligvis den beste søvnen induser. Hvis du foretrekker klassisk musikk, velge noe rolig. Prøv Brahms 'Lullaby eller Beethovens Pathétique.
Fem.
Bruk ørepropper. Du kan velge mellom myke voks ørepropper som du ruller til en ball før du setter, eller svampaktig sylindere.
6.
Konsentrer deg om å akseptere forstyrrende støy i stedet motsette det, når ingen alternativ er utilgjengelig . La det rokke du vil øke stress og søvnforstyrrelser. Later det er en behagelig bakgrunnslyd kan gjøre det mulig å sove gjennom det.

Tips og advarsler


 • Hvit støy kan hjelpe babyer sover bedre, også.
 • Vi er alle individer. Da min datter var en baby, jeg prøvde å dysse henne i søvn med dempet musikk. Det viste seg at hun bare kunne sove til hard-core Rolling Stones. Du må lytte til behovene til ditt eget sinn og kropp.
 • Noen mennesker faktisk finner den duren av hvit støy irriterende. Lyd-conditioning maskiner som produserer repeterende men varierende lyder er bedre for dem.
 • Bruke ørepropper kontinuerlig kan øke mengden av voks i ørene. Har ørene kontrolleres med jevne mellomrom og har noen voks fjernet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------